POSTPONED! Original date: 31/03/2020

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a The Telescopes (UK) Budapesten! esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.11.11.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb április-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


A 20 éves Cudi Purci Booking és a Robot bemutat!

The Telescopes (Official) - Taste (30th Anniversary Show) live in Budapest!
• 2020. november 11., kedd
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

BELÉPŐ:
• 1.900 ft - imitált, csak a tixa.hu felületén
• 2.900 ft - tixa.hu, Wave

INFO:
cudipurci@gmail.com

A koncertek után ROBOT Rock - A belváros rockdiszkója!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#thetelescopes #rock #noiserock #spacerock #dreampop #concert #showofthemonth #robot #abelvarosrockklubja #instantfogaskomplexum #budapest