Október 21-én a Turbina napfénytetős nagytermében a ház nappali szériája, a Napturbina, a délutáni partizás specialista Lick the Click, és a hazai techno-élet lankadatlanul inspirált alakítója, a Technokunst közösen görbíti a teret és az időt!
Az esemény első felében a minimal elvarázsolt ösvényein feltáruló világban exkluzív vendégeik, a Fidull különítménye és a Szoba Stúdió párosa, Li és Baco kalauzolnak. Az éjszakába érve a Technokunst Isu - Dork - Valens felállása és vendégük, az európai techno színtér egyik ikonikus dj alakja, a sötét, eksztatikusan impulzív szettekről ismert Oliver Roseman veszik át az irányítást és diktálnak zárásig. Meghívottjuk az obskorús, az őszinte és a nyers jelzőkkel illethető elsősorban, ami alapján nyilvánvalóan nem is állhatna közelebb az igazi Technokunst hangzáshoz. Roseman a 90-es évek vége óta aktív szereplője hazája e-zenei életének. Megannyi dj és live act fellépése mellett a Mord, Warm Up és a Mind Trip, Nachtstrom Schallplatten kiadókat gazdagította produceri munkáival, illetve 2021 óta saját címkéje, a Recorded Things égisze alatt jelenteti meg a hangzásához közel álló művészek, illetve önálló szerzeményeit. Dj műsorát végig masszív, feszes darabok övezik, továbbá előszeretettel ötvözi az indusztriál jelleget a chicagói, illetve az angol iskola elemeivel.
Visszafogottabb tempót és szolidabb légkört kedvelőknek irány a kisterem, ahol a PRCP esti vegytiszta house műsora után Crimson és Chrom néznek bele a diszkóprizmába.