T-DAY.

Together for Tourism.

Összetartozunk.

Az elmúlt 11 évben hatalmas utat jár be a T-DAY a magyar turisztikai szektorban, hiszen ehhez fogható esemény nem került megrendezésre azóta sem. Az első T-Day 2010. március 4-én az Utazás kiállítás hivatalos after-partyjaként debütált, azóta rendszeres éves networking fóruma a turisztikai szakmának. A tavalyi COVID szünet után idén decemberben nagy várakozással, megújult arculattal várja a vendégeit, hiszen mindannyiunknak már nagyon hiányzott a közös jelenlét, a felhőtlen beszélgetés lehetősége.

A T-Day legfontosabb küldetése az, hogy stílusos környezetben, kötetlen esti fogadás formájában biztosítson kapcsolatépítési lehetőséget, találkozási pontot a turizmus szereplői számára. A T-Day azoknak a találkozóhelye, akik a turizmus valamely területén dolgoznak (szálloda-és vendéglátóipar, utazási irodák, rendezvényszervező cégek, légitársaságok, autókölcsönző cégek, és egyéb, turizmusban dolgozó munkatársak) és új kollégákkal és új üzleti partnerekkel szeretnének megismerkedni.

A T-Day azonban egyben lehetőség is; lehetőség a résztvevő cégek, szponzorok számára, hogy üzletük fejlesztéséhez, a terjeszkedéshez megtalálják azokat a potenciális beszállítókat, együttműködő partnereket, tehetséges és elhivatott szakembereket, akik a turisztikai szektorban perspektívát látnak, valamely turisztikai szegmensben keresik a kibontakozás irányait.

Találkozzunk december 2-án!

 

A jegy tartalma:
-belépő a rendezvényre
-welcome ital
-kóstoló falatok

 

A Springday Health Club jóvoltából ajándékunk egy 13.000 Ft értékű csomag, amelynek tartalma egy Inbody testösszetétel mérés és egy díjmentes személyi edző által vezetett milon köredzés próbaalkalom. Az utalványt az eseményt követően e-mail-en küldjük a jegyvásárlás során megadott címre.

Mivel számunkra is fontos a biztonság, követjük hatályos jogszabályokat a konferenciákra vonatkozóan. Ezek értelmében a résztvevőknek az eseményen a belépésnél be kell mutatniuk a védettségi igazolványt és az ahhoz tartozó személyazonosító igazolványt a szervezőknek.