Új időpont 2019. november 12. 18 óra (kapunyitás 17:45)

Társra vágyom, hol találom? - Két előadás egy estén a társkeresésről

Megtalálni a társunkat, aki valóban egy életen át jóban rosszban mellettünk van életünk egyik legnehezebb feladata, legnagyobb kihívása. Legyünk őszinték, nem is mindig sikerül elsőre.

Ezen az estén két egymást követő előadás foglalkozik a társkeresés lelki és gyakorlati nehézségeivel és segít ezek megoldásában azoknak, akik ismét társat szeretnének találni maguknak, vagy éppen életükben először keresik az igazit.

 

Dénes Évi életvezetési és párkapcsolati tanácsadó, tréner előadása az illúziókról és a valóságról, a párkapcsolatok hálójáról, intimitásról, hűségről és megcsalásról, elköteleződésről és függetlenségről, szabadságról, női és férfi különbségekről és azok kezeléséről szól, illetve arról, hogyan tudjuk egymást jól szeretni...

Ha nem tudjuk, kit keresünk, nehéz megtalálni. Ha nem azt keressük, aki valóban hozzánk való, annak kudarc lehet a vége. S amikor újrakezdjük, számtalan kérdés fogalmazódik meg és bizonytalanná válunk. Az előadáson nemcsak tudást és valódi megértést kaphatunk, hanem gyakorlatok és praktikák által akár már holnaptól másképp láthatjuk a dolgokat és változtathatunk rajtuk.

 

Bániczky Kata társkeresés specialista, párkapcsolati mediátor, 11 év szakmai tapasztalata alapján a párkeresés mai magyar valóságát mutatja be és arra is választ ad, hogy mi lehet a siker kulcsa a társkeresésben.

Valóban egy klikkre vagyunk a boldogságtól?

Igazságok és tévhitek a modern társkeresésről, avagy hogyan találjuk meg a szerelmet a virtuális térben?

Virtuális közeg, szerkesztett profilok, valós és valótlan adatok, tömegfogyasztás – ezek jellemzik napjaink ismerkedését. Első körben szinte minden a külsőségekről szól, miközben valójában mindenki mély érzelmekre, biztonságra, őszinteségre és megbízhatóságra vágyik.

De hogyan találkozhat a számtalan elvárás és reálitás? Milyen férfit keresnek a nők és mi a vonzó egy nőben a férfi számára?

Bániczky Kata, a Társra vágyom, hol találom? című könyv szerzője előadásban nyíltan, őszintén beszél minderről.

 

A rendezvény a MyMirror magazin támogatásával jött létre.

 

Helyszín: Lurdy Mozi

              1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14,

 

Jegy regisztráció: 17:15 órától

Kapunyitás: 17:45 óra

Kezdés: 18:00 óra

Helyfoglalás: Érkezési sorrendben.

Információk: +36 30 349 15 48