A WORKSHOPOK CÉLJA

A résztvevőkkel ezen az alkalmon egyedi, személyre szabott társasjátékokat készítünk. Olyan, főleg fából készült játékokat, amelyeket  kedvük szerint alakíthatnak lézervágóval vagy 3D nyomtatóval. Készíthetnek egyszerű játékokat, például memóriajátékot saját ábrával, egyedi mintájú dominót, vagy bonyolultabbakat, például személyre szabott monopolyt vagy a mostanában reneszánszukat élő ameri és euro társasjátékokat. A négyórás foglalkozáson egyénileg vagy családi, baráti csapatokban is részt vehettek.

A workshopot Fuchs Péter játéktervező és Deme Tamás formatervező, gyors protototípus gyártási szakértő tartják. Fuchs Péter előszeretettel ad tanácsokat társasjátékok, videójátékok készítéséhez, és játékosít bármilyen műhelymunkát, legyen az kéziszerszám-használat vagy digitális tervezés. Deme Tamás szakterülete az egyedi alkatrészek, termékek tervezése és kivitelezése 3D nyomtatóval, lézervágóval, CNC maróval.
KINEK AJÁNJUK?

Mindenkinek, aki szeret játszani, de alapvetően a szerszámok miatt ajánlott a 10 év feletti életkor és a szülői kíséret.
MILYEN KÉSZSÉGEKET FEJLESZT?

3D tervezés, 3D nyomtatás, 2D grafikai tervezés, lézervágás, famegmunkálás, csapatmunka