Köszönjük, hogy itt vagy, és szeretnél segíteni, hogy fennmaradhasson a Bánkitó!

Az, hogy minden júliusban összegyűlhetünk a tó körül, hogy közösséget alkossunk, szórakozzunk, ismerkedjünk és jól érezzük magunkat, egy több fős csapat egész éves munkájának köszönhető. A bevételeink évről évre túlnyomóan az eladott jegyek árából folynak be, tehát ez az a forrás, aminek köszönhetően évről évre fedezni tudjuk a fesztivál költségeit. Idén erre nincs lehetőségünk, viszont már rengeteg kiadásunk felmerült az idei (a járványhelyzet miatti korlátozások okán törölt) fesztivál szervezése kapcsán, melyekre jegybevétel hiányában nincs anyagi keretünk. 

Új bevételi forrásokat kell találnunk, méghozzá gyorsan - ezért most a legkisebb hozzájárulás is óriási segítséget jelent.

Három különböző összeggel tudtok támogatni minket, és minden adományért egyedi izgalmakat ajánlunk cserébe.

Bánki Tóni (4.000 Ft)

A Bánkitó legnagyobb kistámogatója. A támogatásomért cserébe jövőre mindenkinél hamarabb fogok értesülni a 2021-es fesztivál pre-sale jegyeiről és egyéb kedvezményekről is. Sok Tóni sokra megy!
Ha Tóni módra támogatsz minket, oszd meg a barátaiddal!

Bánki Polgi (15.000 Ft)

Vigyázok a tóra, mert hiányzik a Bánkitó. A támogatásomért cserébe jövőre a backstageből fogok végignézni egy általam választott koncertet, és mindenkinél hamarabb fogok értesülni a 2021-es fesztivál pre-sale jegyeiről is.
Ha Polgi módra támogatsz minket, oszd meg a barátaiddal!

Bánk bán (20.000 Ft)

A nagy, dicső Bánk, aki nem hagyja veszni a nagy, dicső, Bánkitót. “Nem kell, félnetek jó lesz!” 
A támogatásomért cserébe jövőre előre foglalt helyem lesz a színházban egy általam választott előadásra, megnézhetek a backstage-ből egy általam választott koncertet, és minden jegykedvezményről elsőként értesülök.
Ha bán módra támogatsz minket, oszd meg a barátaiddal!

Köszönjük! <3

- A Bánkitó csapata