Taiko Effect 3.- Új Műsorral!

2017. február 18-19., 16:00 és 19:30

A KIYO KITO TAIKO - első magyarországi japándob csoport elsőként képviseli és alapozta meg hazánkban és kelet-közép Európában a japán eredetű taiko műfajt. Maga a taiko szó jelentése dob, japándob, csoportos dobolás. 
Az ősi hagyományokat, hangszereket és modernebb zenei felfogást is ötvöző műfaj alapítója Oguchi Daihachi. A taiko az egész világon nagyon népszerű, csak Japánban több, mint 10.000 csoport alakult és működik napjainkban. 
Az utóbbi években, évtizedekben egyre népszerűbb lett nyugaton is, elsősorban Amerikában, Angliában művelik többen, de egyre több országban válik ismertté és népszerűvé a taiko. A KIYO KITO TAIKO 2000-es megalakulásakor az egyetlen volt, tevékenységünk eredményeként azóta hazánkban is egyre ismertebbé vált ez az elementáris erejű műfaj.
Célunk, hogy ennek a kreatív műfajnak kihasználva a lehetőségeit, emlékezetes és sokoldalú produkciót hozzunk létre, és még ismertebbé és népszerűbbé tegyük a taiko-t

Jegyár: 2900 Ft, 2016.12.25-től 3500 Ft (helyfoglalás érkezési sorrendben történik)

Jegyinfó: 20/350-7356 borbath.andras@ibs-oc.hu

A jegyeket minden esetben egy órával az előadás kezdési időpontja előtt lehet átvenni és megkérünk minden jegyvásárlót, hogy a kezdés előtt legkésőbb fél órával érkezzen meg!!