A TAKIDA + THE WILD! - március 18 @ Dürer Kert: a koncert ELMARAD!

A kialakult helyzetben nem keresünk új dátumot a rendezvénynek.

A TIXA Hungary március 18-tól megkezdi a jegyár visszatérítését. Ezzel kapcsolatban nincs teendője a jegy tulajdonosának. Aki személyesen vásárolta meg jegyét, az a vásárlás helyén válthatja vissza belépőjét április 18-ig. Köszönjük a megértést. CONCERTO Music

A CONCERTO Music bemutatja:

tAKiDA
What About Tour? 2020
The Wild!

2020. Március 18. 19:00
Budapest, Dürer Kert

Visszatér Budapestre a svéd rockzenei mezőny egyik meghatározó csapata, a 2019 nyarán egy nagyon jó új albummal jelentkezett Takida! A koncert előtti dögös alapok lerakásáról pedig  egy remek kanadai rock and roll zenekar, The Wild! gondoskodik majd.  
A Robert Petterson, Tomas Wallin, Mattias Larsson, Chris Rehn és Kristoffer Söderström alkotta tAKiDA Svédország ambiciózus, és egyre sikeresebb zenekara, amely mesteri, fülbemászó rockdalokat ír. A 2006-os debütáló album, a Make You Breathe óta egyre többen ismerik meg őket, így ma már a skandináv rockzenei színtér egyik legismertebb zenekarának számítanak.

A tavaly kiadott új lemez dalain továbbra is érződik az az odaadás, amivel a zenészek írják őket, sikeresen ellenállva a modern zeneipar mindent egybemosó műfaji kavalkádjának. A kellemesen dallamos zenét az énekes, Robert Petterson szenvedélyes, de karcos betéteket is használó énekhangja teszi igazán szép és dinamikus élménnyé.
A még viszonylag friss formációnak számító The Wild! már igen jó csengő név hazájában, de  az utóbbi években már Európába meghódításának is nekiálltak,  sőt az első turnéjukon több száz albumot adtak el a koncertek után, bizonyítva hogy van még helye a klasszikus rock and rollnak a modern zenei mezőnyben. 

További 2020-as Concerto Music koncertek:
02.20: Hammerfall @ Barba Negra Music Club
02.26: Shiraz Lane - Rock Vibrations Tour 2020 @ Analog Music Hall
04.15: Turilli Lione RHAPSODY @ Barba Negra Music Club
04.21: LOUDNESS @ Dürer Kert
05.08: JOE SATRIANI @ Barba Negra Track
06.14: STEEL PANTHER @ Barba Negra Track
10.08: Primal Fear, Freedom Call + guest @ Barba Negra
10.18: Axel Rudi Pell @ Barba Negra