Szerelem, összetört szívek, tombolás, kiabálás, szeretet, rózsaszín és rengeteg csillám.

 

A Pandóra indulása óta hajtogatjuk minden adandó alkalommal, hogy szinte mindennél fontosabb az érzelmeink megélése, kifejezése vagy éppen feldolgozása. Éppen ezért 2024 első Pandóra koncertjének - kicsit elkéstetve a valentinnapot - a SZERELEM/SZERETET a tematikája.

Szivecskék, celebrity crushok, összetört szívek, tombolás, kiabálás, szeretet, rózsaszín és rengeteg csillám: mi ilyenre tervezzük nektek ezt az estét a Turbina Nagytermében.

Tessék előhalászni a szekrény mélyéről a flitteres-rózsaszín ruhákat, és ne feledjétek: az eseményre limitált merch is készül, amikből csak itt tudtok majd beszerezni! 

 

A Pandóra Projekt egy fiatal, energikus duó, Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna formációja. A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok alapvetően indie -folk, avagy ethno - pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve. 2023 elején érkeztek az első lemezükkel, aminek címe „körbe-körbe karikába”, mely szóösszetétel a párválasztó című dalukban szerepel, ami arról szól, hogy ahhoz, hogy magunkat felfedezzük és megtaláljuk, nagyon sok mindenki mást is fel kell fedeznünk. Ez a fajta körkörös, repetitív folyamat jelenik meg a lemez összes dalában, mert akár egy csalódás, vagy egy

fomo-féle felismerés is segíthet abban, hogy visszataláljunk saját magunkhoz.