Párkapcsolati útmutató: a szeretetnyelvek @ Jog és Pszichológia

2018. március 12. 18:30

H13 Fejlesztési Központ

Magyarország
1085
Budapest
Horánszky u. 13.

Kapunyitás: 18:00

Jegytípus Ár Vásárlás
elővételbenérkezési sorrend1.690 FtA párkapcsolati konfliktusok és a kielégítetlen szükségletek mögött nagyon sok esetben az állhat, hogy bár a magunk módján igyekszünk a másik tudtára adni, hogy szeretjük, azonban ez nem biztos, hogy célba is ér. 

Így fordulhat elő, hogy a párterápia során egy feleség arról számol be, hogy a munkából hazaérve, minden este a tökéletesen kitakarított lakásban vacsorával várja a férjét, evés után rögtön rendet rak, lefekteti a gyerekeket, majd az este végén hullafáradtan a férje mellé zuhan az ágyban, meggyőződve arról, hogy ő megfelelően kifejezte a szeretetét a férje iránt. Mindeközben a férj úgy érzi, a felesége nem törődik igazán vele, és arra vágyik, hogy vacsora után hosszan beszélgessenek, együtt bújjanak ágyba, és nem érdekli, hogy minden nap meleg vacsorával várják-e. Mindenki jót akar, mégsem boldogok együtt. Hogy lehet ez?

Gary Chapman család- és párterapeutaként szerzett több évtizedes tapasztalata alapján arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és az különböző módokon nyilvánulhat meg. Tehát mindannyian azon a nyelven fogadjuk be és fejezzük ki a szeretetünket, amelyre neveltetésünk és személyes hajlamaink nyomán a legfogékonyabbá váltunk. A probléma pedig akkor van, hogyha két eltérő anyanyelvvel rendelkező ember találkozik, mert ilyenkor csak nehezen, vagy egyáltalán nem jön létre köztük a megfelelő kommunikáció és nem értik meg egymást.

És hogy mi erre a megoldás? Azt megtudhatjátok Lázár Gergely pszichológus, család – és párterapeuta jelölt előadásából, mely során emellett még választ kaphatunk többek között arra is, hogy hány szeretetnyelv van, és mik ezek jellemzői? Hogyan ismerjük fel hogy nekünk, valamint párunknak mi a szeretetnyelve? És miként kommunikálhatunk eredményesen egy másik szeretetnyelven, úgy, hogy párunk is boldog legyen? 

Jegyár: 1690 Ft  

Kapunyitás: 18.00-kor

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 

Az előadás során kép- és hangfelvételek készülhetnek.

A helyszín változtatás jogát fenntartjuk!

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA