Szeresd a Trashem Bébi! - #Mulatáska

Peregnek a fesztiválbérlet mutyik, valaki sorban áll, valaki Tinderen keresi, valaki már benne van a féláras-kedvezményes csoportokban, mindenki készül benyúlni a #baszatáskába.
De Te #ínyenc vagy, így csak a páratlan zenei harmóniák mellett tudod #csacsirészegbe tenni magad!

Worry No More!

A két #trashgourmet, Dj Hamu&Gyémánt elhozza neked a varázslatos #Mulatáskát, ahol olyan #ZeneiSvédasztalt kerekítenek eléd, hogy kétpofára #habzsolhatod majd a legkomolyabb #trash trackeket Krisztus előttől 2020-ig, némi #mulatásival megfűszerezve.

Ha ezeket bőséges mennyiségű #jägerkével öblíted, az garantáltan kirúgja alólad a talajt és #eufóriába esve hajnalig üvölthetsz&csápolhatsz velünk!

Igen, itt tényleg megszólalhat #minden
Igen, ezeket a zenéket tényleg csak berúgcsizva szeretjük, de akkor NAGYON!

Aki nem járt volna még a bulinkon, annak elmondjuk, hogy zeneileg bármi megtörténhet Krisztus előttől 2020-ig és a #részegség jogát fenntartjuk!

Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!