ELŐVÉTELBEN MÁJUS 1. ÉS JÚNIUS 17. KÖZÖTT

 

Szeláví! Bérlet |Ára: 11 500 Ft

3 napos belépőjegy elővételben

Szeláví! Napijegy |Ára: 4 900 Ft

Érvényes a fesztivál pénteki, szombati, vagy

vasárnapi napjára.

A HELYSZÍNEN JÚNIUS 18-20. KÖZÖTT

 

Szeláví! Bérlet |Ára: 15 500 Ft

3 napos belépőjegy elővételben

Szeláví! Napijegy |Ára: 5 900 Ft

Érvényes a fesztivál pénteki, szombati, vagy

vasárnapi napjára.

 

 

Diák- és nyugdíjasjegyek: Minden jegytípus 60%-os áron (azaz 40% kedvezménnyel) vásárolható meg. Ezeket a jegyeket elővételben is meg lehet vásárolni. Az online vásárolt bérleteket a fesztivál kijelölt információs pontján a kapott vonalkódos visszaigazolás (PDF, vagy mobiltelefonon történő) bemutatásával a diák- vagy nyugdíjas-igazolvány felmutatása ellenében cseréljük belépésre jogosító fesztivál karszalagra. Az igazolványoknak a fesztivál idején is érvényesnek kell lenniük!

 

Diákjegy: 11 – 17 éves korig váltható. A megvásárolt jegyeket érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében tudjuk karszalagra váltani.

Nyugdíjasjegyek: a megvásárolt jegyeket nyugdíjas-igazolvány felmutatása ellenében tudjuk karszalagra váltani.

 

A programok 10 éves korig ingyenesen látogathatók. Bérletek és napi belépők a www.szelavifesztival. hu oldalon keresztülvásárolhatóak elővételben bankkártyával, továbbá a helyszínen az információs és jegyeladási ponton MasterCard®- és Maestro®-, Visa-bankkártyával, valamint készpénzzel.

 

Az online vásárolt jegyeket a kijelölt információs pontnál a kapott vonalkódos visszaigazolás

(PDF vagy mobiltelefonon történő) bemutatásával karszalagra kell cserélni. A fesztivál programjai csak érvényes, csuklón viselt karszalaggal látogathatók. A sérült, átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejen könnyen áthúzható karszalag érvénytelen. Az ellopott, elhagyott, vagy sérült karszalagokat nem tudjuk pótolni. A karszalag másra nem átruházható!

 

A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK. AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK A PROGRAMOK ÉS HELYSZÍNEK VÁLTOZÁSAIRÓL A HONLAPUNKON VAGY FACEBOOK-OLDALUNKON KERESZTÜL ÉRHETŐEK EL.