Induló Szeláví! bérletakciónk most különleges kedvezményeket tartogat Pilisborosjenő lakosainak.A bérletek 2021. március 17-étől egészen május 15-ig kizárólagosan a település lakói számára vásárolhatók meg.

 

ELŐVÉTELBEN - CSAK HELYIEKNEK!

 

Szeláví! Bérlet | Ára: 4 500 Ft

3 napos belépőjegy elővételben. Kizárólag

Pilisborosjenő lakosai számára!

 

 

 

Szeláví! Családi Bérlet |

Felnőtt bérlet ára: 4 500 Ft

Gyermek bérlet ára: 2 500 Ft

Nyugdíjas bérlet ára: 2 500 Ft

 

Kombinálható, 3 napos belépőjegyek. KizárólagPilisborosjenő lakosai számára!

Rakd össze saját családi bérleted a fesztiválra! A családi bérlet a diákok és nyugdíjasok számára tartalmaz kedvezményt. A fesztiál 10 éves korig ingyenes.

 

 

Figyelem! A helyi lakosoknak szóló kedvezményes bérleteket a lakcímkártya azonosítószám megadásával, online lehet megvásárolni. A fesztivál bérletek megvásárlása minden helyi lakos esetében lakcímkártyához kötött. Egy lakcímkártyával kizárólag egy Szeláví! Bérlet vásárolható. A lakcímkártyán található személyi azonosító számot az online jegyvásárláskor kell megadni. Az online vásárolt bérleteket a fesztivál kijelölt információs pontján a kapott vonalkódos visszaigazolás (PDF, vagy mobiltelefonon történő) bemutatásával a személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása ellenében cseréljük belépésre jogosító fesztivál karszalagra. Amennyiben a beléptetéskor a látogató nem tud érvényes, pilisborosjenői lakcímmel ellátott igazolványt felmutatni, úgy a helyszíni jegyár és az igénybe vett kedvezmény különbözetének megfizetésével léphet be a fesztivál területére.

 

Diák bérlet: 11 – 17 éves korig váltható. A megvásárolt jegyeket érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében tudjuk karszalagra váltani.

Nyugdíjas bérlet: a megvásárolt jegyeket nyugdíjas-igazolvány felmutatása ellenében tudjuk karszalagra váltani.

 

A programok 10 éves korig ingyenesen látogathatók. Bérletek és napi belépők a www.szelavifesztival. hu oldalon keresztülvásárolhatóak elővételben bankkártyával, továbbá a helyszínen az információs és jegyeladási ponton MasterCard®- és Maestro®-, Visa-bankkártyával, valamint készpénzzel.

 

Az online vásárolt jegyeket a kijelölt információs pontnál a kapott vonalkódos visszaigazolás

(PDF vagy mobiltelefonon történő) bemutatásával karszalagra kell cserélni. A fesztivál programjai csak érvényes, csuklón viselt karszalaggal látogathatók. A sérült, átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejen könnyen áthúzható karszalag érvénytelen. Az ellopott, elhagyott, vagy sérült karszalagokat nem tudjuk pótolni. A karszalag másra nem átruházható!

A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK. AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK A PROGRAMOK ÉS HELYSZÍNEK VÁLTOZÁSAIRÓL A HONLAPUNKON VAGY FACEBOOK-OLDALUNKON KERESZTÜL ÉRHETŐEK EL.