A VIKOTE Sématerápiás Szekciója 10 alkalmas, összesen 30 órás workshopot szervez pszichoterapeutáknak és pszichoterápiás képzésben résztvevő szakemberek számára.

A WORKSHOP LEÍRÁSA
A workshop célja, hogy megismertesse a résztvevőket a széktechnika általános elméletével és gyakorlatával, illetve specifikusan a széktechnikának a sztenderd kognitív terápiában és a sématerápiában való alkalmazásának módszereivel. A workshop tíz darab 3x45 perces blokkból áll, melyek során elméleti előadások, saját-élmény, és technikák páros és csoportos gyakorlása váltakozik.
Nagy hangsúlyt helyezünk a terapeuták saját-élményére és a készségek fejlesztésére, illetve egy általuk hozott esetek széktechnikát alkalmazó felmérésére és az akadályok elhárítását elősegítő technikák gyakorlására. Végül széktechnikás szupervízió módszerével próbáljuk beazonosítani a terápiás folyamatban, a terapeuta előtt álló belső akadályokat. A felhasznált eszközök lehetővé teszik, hogy a résztvevők saját belső akadályaikat páros szerepjátékokban felmérjék

A WORKSHOP VEZETŐJE: Dr. Unoka Zsolt, pszichiáter, pszichoterapeuta, sématerápiás kiképző terapeuta

RÉSZVÉTELI DÍJ: 240.000,- Ft

Érvényes VIKOTE tagsággal rendelkező VIKOTE tagoknak a részvételi díj 215.000,- Ft
A kedvezményt fizetéskor a kuponkód megadásával tudják érvényesíteni.
Kuponkód: UZS20200930

JELENTKEZÉS: Jelentkezéshez kérjük töltse ki ITT a jelentkezési lapot.
A nagy érdeklődésre való tekintettel jelentkezését a befizetést követően, a befizetések sorrendjében tudjuk véglegesíteni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. szeptember 23.

A képzést minimum 10 fő esetén indítjuk, a résztvevők maximális létszáma 30 fő.

Amennyiben további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat Kozák Attilát a sematerapia@vikote.hu email címen.