A téli hónapok azért is jók, mert az embernek végre van ideje nyugodtan, komótosan szétnézni a pincében, számot vetni önmagával és a borral. Lehet, hogy egy-egy ilyen számadás alkalmával belebotlik olyan tételekbe is, amikről már egészen megfeledkezett. Megesik, hogy ilyenkor az ember úgy gondolja, hogy talán illene ezeket megmutatni másoknak is.

Lett tehát egy kóstoló és lett mellé egy vacsora. A menü itt látható, a borokat viszont egyenlőre meglepetésnek tartogatjuk. Legyen elég annyi, hogy előkerült néhány Bitang...

 

10 tételes borkóstoló

- Rózsaszín kacsamell - aszalt barackos sültalmakrém

- Hideg vaddisznó szűzpecsenye - birsalmapüré - diós focaccia - vargánya

- Rókagomba krémleves - kacsás ravioli - roppanós zöldségek

- Báránygerinc magvas morzsában - olivás fehérrépapüré

- Sous vide malackaraj - kucsmagomba krém- sütőtökös nudli

- Zabaione - mogyoró ropogós - szilva