SZABAD-díjátadó gála 2022


Hét rendkívüli ember, hét rendkívüli történet. Máshonnan indultak, más célokért küzdenek. Egy valami közös bennük: reményt adnak, hogy érdemes nemes ügyekért küzdeni Magyarországon.


Minden évben különleges nap számunkra, amikor megünnepeljük a SZABAD-díj jelöltjeit és átadjuk a díjakat, hogy elismerjük azokat a bátor embereket, akik egy szabadabb Magyarországért dolgoznak. Szeptember 21-én hét olyan ember történetét ismerhetitek meg, akik mindannyiunk számára példaként szolgálhatnak. Van köztük, aki a legszegényebb gyerekek esélyeiért küzd, más a még megmaradt természetes vizeinket őrzi, és vannak, akik bátor példamutatásukkal egész generációk sorsát határozzák meg. 


Gyere el a Hatszín Teátrumba és ünnepelj velünk! Ismerd meg az idei SZABAD-díj jelölteket, és tudd meg, ki nyeri a zsűri és a közönség díját! Tölts velünk egy különleges estét, ahol erőt és inspirációt meríthetsz Magyarország legszabadabb embereiből. 


A zsűri díját Horváth Dorka - a BOOKR Kids alapítója, Kapronczay Stefánia - a TASZ ügyvezető igazgatója, Marge - dalszerző-énekes, Miklósi Gábor - a 444 újságírója és Molnár Áron (NoÁr) - színész ítéli oda. A helyszínen derül ki az augusztus végétől szeptember közepéig tartó közönségszavazás eredménye is. Szólj bele te is, hogy ki nyeri idén a SZABAD-díj közönségdíját! Szavazz 2022 legszabadabb emberére a 444-en! 


Helyszín: Hatszín Teátrum (1066. Budapest, Jókai u. 6.)

Időpont: 2021. szeptember 21. 18 óra