Kilenc rendkívüli ember, kilenc rendkívüli történet. Máshonnan indultak, más célokért küzdenek. Egy valami közös bennük: reményt adnak, hogy érdemes nemes ügyekért küzdeni Magyarországon.

Minden évben különleges nap számunkra, amikor megünnepeljük a SZABAD-díj jelöltjeit és átadjuk a díjakat, hogy elismerjük azokat a bátor embereket, akik egy szabadabb Magyarországért dolgoznak. Szeptember 16-án kilenc olyan ember történetét ismerhetitek meg, akik mindannyiunk számára példaként szolgálhatnak. Van köztük, aki a Balaton-partot védi, más a szabad kultúráért küzd, és vannak, akik a járvány alatti megalkuvásmentes helytállásukért lettek jelöltek.

Gyere el a Stopper úszóházba és ünnepelj velünk! Ismerd meg az idei SZABAD-díj jelölteket, és tudd meg, ki nyeri a zsűri és a közönség díját! Tölts velünk egy különleges estét, ahol erőt és inspirációt meríthetsz Magyarország legszabadabb embereiből. 

A zsűri díját Horváth Dorka - a BOOKR Kids alapítója, Kapronczay Stefánia - a TASZ ügyvezető igazgatója, Marge - dalszerző-énekes, Miklósi Gábor - a 444 újságírója és Nagy Zsolt - színész ítéli oda. A helyszínen derül ki az augusztus végétől szeptember közepéig tartó közönségszavazás eredménye is. Szólj bele te is, hogy ki nyeri idén a SZABAD-díj közönségdíját! Szavazz 2021 legszabadabb emberére a 444-en! 

Helyszín: Stopper úszóház - https://stopperuszohaz.hu/

(Budapest, Moszkva sétány 1138)

Időpont: 2021. szeptember 16. 18 óra

Az eseményre jegyeket korlátozott számban a Tixa felületén keresztül lehet vásárolni.

Figyelem! A rendezvényre a hatályos jogszabályoknak megfelelően csak azokat tudjuk beengedni, akik rendelkeznek az Európai Unió vagy Magyarország által kibocsátott védettségi igazolvánnyal.