Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P), Feed The Mogul és MADRAPUR - mindhárom zenekar egy apropóból tartja együtt őszi első pesti koncertjét: megjelenik az új SZ4P lemez, igazi auentikus gumipank dalokkal. Sűrű szövegek, laza dallamok, 3 rész buli, 2 rész politika, 1 rész hülyülés!


Szinte hihetetlen, de az első Szabadtéri 4akkordos Performansz lemez elkészítése 7 évig tartott, a másodiké csak 4, és ha így folytatják, öreg korunkra akár évi két nagylemezzel is megörvendeztetnek majd minket. Meglepetésvendégekkel és nagy gumipankoskodással ünnepeljük az új lemezt, gyertek!
YT: https://www.youtube.com/watch?v=nh-NCkDzGYI 


A négytagú MADRAPUR zenekar 2016 novemberében alakult Budapesten. Zenéjük a magyar és tengeren túli alternatív gitárzenékből táplálkozik. Debütáló nagylemezük 2018-ban jelent meg „Jóra nap süt, rosszra hold" címmel, melyet még ugyanebben az évben „A MADRAPUR leszarja” kislemez követett. A srácok jelenleg második nagylemezükön dolgoznak. Az este folyamán több új dalt is halhattok erről!
YT: https://www.youtube.com/watch?v=9sQ4mVoHCrw 


A Feed The Mogul egy négytagú budapesti grunge-rock formáció. Tagjai több hazai bandában megfordultak már. Koncertjeik energikusak, zenéjük egyszerre súlyos és könnyed.
YT: https://www.youtube.com/watch?v=9-BWZ6c3Ck0 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/463512654234040/ 

Jegyek:
Limitált earlybird -» 900 Ft 
Limitált elővételes -» 1190 Ft
Elővétel és helyszíni -» 1790 Ft

Kapu: 19:30
Érkezzetek korán és maradjatok sokáig!

A bulit támogatja a NOW Books & Music.
w: http://nowbooks.hu 
fb: https://www.facebook.com/NOWbooksandmusic/ 
in: https://www.instagram.com/now.books.music/