A Budapest Startup Safari nem egy átlagos konferencia – hanem egy egy napon át tartó startup-jamboree Budapest legmenőbb helyszínein, a belvárosban. Az esemény célja, hogy betekintést adjon a hazai és nemzetközi startup világ berkeibe és segítse a tudásmegosztást, a kapcsolatépítést, a közösségépítést – amire az elmúlt két év viszontagságai után régen volt ilyen intenzív és széleskörű lehetőségünk. 

Idén június 11-én a Budapest Startup Safari már kilencedik alkalommal kerül megszervezésre. Találkozz, inspirálódj, szerezz új szakmai és üzleti kapcsolatokat - és tervezzük meg együtt a jövőt! 

Mire számíthatsz, ha csatlakozol?

  • Magyarország és a régió legmeghatározóbb szereplőivel találkozhatsz: befektetőkkel, innovatív arcokkal, technológiai és üzleti szakértőkkel, vállalkozókkal, startupperekkel, sikersztorikkal.
  • Idén személyesen csatlakozhatsz hozzánk is Budapest legmenőbb és leginnovatívabb tereiben, átélheted az egész eseményt élőben, találkozhatsz az előadóinkkal és a többi résztvevővel, valamint izgalmas, csak on-site elérhető workshopokon is részt vehetsz.

Jegy ára:

SUPER EARLY BIRD 4 990 HUF május 3-ig

EARLY BIRD 7 990 HUF május 4-13.

CONFERENCE RATE 9 990 HUF május 14-től június 3-ig

STANDARD CONFERENCE RATE 12 990 HUF június 4-től és a helyszínen

A jegy június 10. és 11. napokra érvènyes

FONTOS!

  • A rendezvény néhány előadására, workshopjára limitált helyek száma miatt a honlapon regisztráció szükséges

További információ : https://startupsafaribudapest.eu

 

Budapest Startup Safari is not an ordinary conference, but a one-day startup jamboree in the coolest locations in downtown Budapest. The aim of the event is to give a unique access to the startup ecosystem in and beyond Budapest, and to enhance knowledge sharing, networking and community building - which we had such an intensive and wide-ranging opportunity for a long time after the adversities of the last two years.

On 11th June, Budapest Startup Safari is back for the 9th time. Let’s meet, get inspired, gain new professional and business relationships - and plan the future together!

So what’s in it for you? You will be able to:

• Meet the most significant characters in Hungary and the region: investors, innovative personalities, technology and business experts, entrepreneurs, startups, success stories.

• Join us in the coolest and most innovative spaces of Budapest, experience the whole event live, meet our performers and other participants, and take part in exciting workshops that are only available on-site.

Ticket prices:

SUPER EARLY BIRD 4 990 HUF until 3rd May

EARLY BIRD 7 990 HUF between 4th and 13th May

CONFERENCE RATE 9 990 HUF between 14th May and 3rd June

STANDARD CONFERENCE RATE 12 990 HUF from 4th June and on-site 

IMPORTANT!

• Due to the limited number of places for some of the lectures and workshops of the event, registration on the website is required

More info: https://startupsafaribudapest.eu