Spencer Hill Magic Band | Évzáró Koncert @ Kuplung

2017. december 27.

Kuplung

Magyarország
1061
Budapest
Király utca 46.

Kapunyitás: 20:00

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényre2006-ban három testvér úgy határozott, hogy megvalósítják egy régi álmukat azaz létrehoznak egy olyan zenekart, amely Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek zenéit dolgozza fel és adja elő a legautentikusabb formában. Az oka mindennek az az erős nosztalgia volt, ami a hetvenes-nyolcavas években felnövő generációnál azonnal jelentkezik, ha csak egyszer is látja a két pofonosztó valamelyik filmjét. Szerencsére Magyarország azon három ország közé tartozik a világon, ahol a legtöbb rajongója található ezeknek a filmeknek és bennük felcsendülő dallamoknak.

Az együttes a megalakulásakor olyan zenei űrbe robbant be, amely az egész világon érintetlen volt, ugyanis addig nem létezett élőben játszó zenekar, amely Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek zenéit dolgozta fel és adta elő. A repertoár a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek közepéig készült Spencer - Hill filmek dalait tartalmazza, amelyeket a 7 tagot számláló együttes - az eredetiséget figyelembe véve -  egy sajátságosan muzikális stíluskavalkáddal ad elő a színpadon.

A Kiszely testvéreken túl is minden tag magasan képzett és tapasztalt zenész, akik más híres magyar formációkban is (jazz, etno, funky, rock) már lerakták névjegyüket. Ez garancia arra, hogy magas szintű élőzenei élményben részesüljön mindenki, aki ellátogat a koncertekre. A zenekar 2006 nyara óta rengeteget koncertezik Magyarországon, ebből kiemelkedik a minden nyáron megrendezésre kerülő Magyar Bud Spencer – Terence Hill Rajongói Fesztivál. 2009-ben a német Fan Club először hívta meg zenélni a bandát a németországi Lipcsébe. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta a Spencer Hill Magic Band zenél a nagyszabású német rajongói találkozón is. A zenei repertoár több mint ötven számból áll, a dalok olyan világhírű olasz zeneszerzők tollából származnak, mint Ennio Morricone, Guido és Maurizio De Angelis (azaz Oliver Onions), Franco Micalizzi, illetve a La Bionda testvérek (D.D. Sound).

 

(A helyszínen tartózkodni 18 év alatt szülői felügyelettel lehet!)

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA