Mindent a spárgáról - főzőprogram Katlan Tóninál
Avagy spárga, csirág, nyúlárnyék a tányéron. Megismerjük a zöldségek királynőjének fajtáit, majd gratinirozunk, posirozunk, legirozunk, pontosabban kipróbáljuk, hogyan a legfinomabb a spárga.
Workshop és aktív főzőprogram Novotny Antallal, az ételek szerelmesével, a Katlan Tóni Kultúrkonyha tulajdonosával.
2022. május 13-án, pénteken 18.00-21.00 óra között újra élményfőzős workshop éttermünkben és most ezen a fantasztikus tavaszi alapanyagon, a spárgán a fókusz.
Kipróbálunk recepteket - rengeteg ízzel ismerkedünk meg
* és miközben elsajátítjuk a műfogásokat
* remekül érezzük magunkat.
Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minél több ételt mutathassunk be, főzhessünk meg együtt.
Érkezéskor már ízletes előételekkel készülünk, házi limonádénk végig, a program alatt frissíti vendégeinket.
VENDÉGVÁRÓ finger food FALATOK:
* Sült zöldségtatár
* Spárgakrém fekete kenyéren
* Tavaszi saláta friss zöldségekkel, vinegrette és joghurtos öntet
* Házi kuláré kolbász és házi sajtok gyümölcsökkel
Alkoholos italok – jóféle házi pálinkák – helyben vásárolhatóak (a jegy ára nem tartalmazza).
Létszám: legfeljebb 20 fő.
A program ára vacsorával és alkoholmentes italokkal: 12 500 Ft/fő (tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is).