SRBNN x Cataflamingo x Kassandra Szentendrén a Barlangban!

még sosem volt ilyen együttállás, nem érdemes kihagyni - utazzatok velünk a progresszív-alter mezejére!


★ SRBNN ★

A Sorbonne Sexual zenekar a magyar alternatív zene szöveghagyományozódására alapozva alakította ki a progresszivitás és a popularitás közti vékony mezsgyét, amin mozog.

Eddig megjelent három nagylemeze, kettő EP-je, és több videoklipje. Készítettek már közös dalt Beck Zolival, előzenekarként játszottak a 30Y, Elefánt, Quimby és Supernem zenekarok előtt. Az elmúlt években részt vettek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Programjában, illetve játszottak már a fővárosi és vidéki klubok java részében és több fesztiválon is találkozhatott már velük a közönség. 2021. novemberében jelent meg legújabb, Húszas évek című EP-jük, amit a Dürer Kert színpadán mutattak be közönségüknek. 2023-ban a Klipszemlén édesanyám/édesapám című dalukhoz készült kisfilm Ezüst-díjat kapott a Legjobb rendezés kategóriában. 2024-én őszén megjelenő új nagylemezükről eddig két dal látott napvilágot, a Csalók és a Boldogok.

Sorbonne Sexual - Húszas évek (teljes lemez): https://www.youtube.com/watch?v=ovgb8lcZ2ak

Sorbonne Sexual - Csodára (hivatalos videoklip): https://www.youtube.com/watch?v=ZYKCZwxv47Y

Sorbonne Sexual a Fishing on Orfűn: https://www.youtube.com/watch?v=1dVN2e-xvjE


★ KASSANDRA ★

Bizarr dalszövegek, gyors váltások, szokatlan metrumok, ütemhangsúlyos riffek, bólogatós metál, poszt-rockos elszállás, fülbemászó pop-refrének.

A KASSANDRA 2018-ban jelentette meg bemutatkozó kislemezét én szóltam… címmel, melyet követően bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé. Első nagylemezük 2020 januárjában landolt Mélyvíz címmel, melyet az Akvárium Klubban mutattak be. 2022-ben köszöni, jól van című live session kislemezzel adtak életjelet magukról.

A zenekar Nagy István (ex-Esti Kornél, Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) - énekes, gitáros, zongorista - munkásságát viszi lemezre és színpadra, Borka Zsombor, Szeifert Jason Bálint és Vaskó Renáta tagok közreműködésével. Aki már hallgatta őket, az tudja, hogy szabadsággal, de biztos kézzel nyúlnak a különböző műfajokhoz, dallamos progresszív zenei élménnyé gyúrva. Számos hazai fesztiválon léptek fel – Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Fekete Zaj –, és játszottak az erdélyi Double Rise Fesztiválon is.

FB 》 https://facebook.com/kassandradancerockband

Insta 》 https://instagram.com/kassandra_band

YT - Live Session 》https://youtu.be/k6I7sBMDyeo

SP 》https://spoti.fi/2RlvGn0


★ CATAFLAMINGO ★

Cataflamingo egy budapesti alternatív rock kvartett. Stílusunk, – mellyel több tehetségkutatón (Kikeltető, Lemming, Peron) is elnyertük a szakmai zsűri elismerését – modern módon idézi a ’90-es és a 2000-es évek rockzenéjét. Két EP után 2023-ban adtuk

ki első nagylemezünket Ajtónak támaszkodni címmel, melyről a Semmi meglepő című lead single több Spotify lejátszási listába is bekerült és az eddigi leghallgatottabb dalunk lett, illetve a telex After az év legjobb rock lemezének választotta. 2023 nyarán már számos nagyobb fesztivál (Kolorádó, Művészetek Völgye, Happy Fisherman Camp, Strand Fesztivál) és a Budapest Park színpadára is eljutottunk. Valamint az őszünk se volt kevésbé sűrű: első nagy headliner bulinkon bemutattuk a nagylemezünk a Gólyában, és

az Akvárium NagyHalljának színpadán is játszhattunk a Platon Karataev előtt.