Bátori Gábor Jim neve az elmúlt években összefonódott a hazai koncertszíntérrel. Több éve járja kamerájával a legkülönfélébb helyeket az underground kluboktól a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadáig. Az általa megörökített pillanatok korunk könnyűzenei életének egyik legfontosabb korlenyomata.

Immáron negyedik alkalommal gyűjti kötetbe az elmúlt naptári év legjobb koncert- és sajtófotóit, backstage pillanatait. Az ő szemén keresztül nyerhetünk betekintést a kulisszák mögé, és kaphatunk átfogó képet a magyar zeneipar esszenciális momentumairól. A könyvben időrendben lapozhatjuk végig fényképeit, amelyek olyan érzékenységgel mutatják be alanyait, ahogyan a letöbben talán még sosem láttuk őket. Monumentális koncerteket képes elérhető távolságba és teljesen új megvilágításba helyezni.

2019-ben olyan zenekarokkal járta az országot, mint a Quimby, a 30Y, a Supernem vagy a Blahalouisiana, de tavaly első ízben készített bandafotót a Halott Pénznek, Krúbinak és a Bagossy Brothers Company-nek is, illetve neki köszönhetjük többek közt az Elefánt koncertvideóját vagy az Esti Kornél MüPás előadásának vizuálját is. A sokoldalú tehetség tehát a sincology 2019 névre keresztelt kiadványban meséli el nekünk életének egyik legdolgosabb évét.

A könyvet megrendelheted személyes átvétellel (a TIXA budapesti irodájában) vagy postai úton.

Személyes átvétel esetén írj kérlek az ugyfelszolgalat@tixa.hu -ra, hogy megbeszéljük az átvétel részleteit. Postázás esetén is írj kérlek az előbbi e-mailre, és erősítsd meg a címet, hogy a könyvet 5 munkanapon belül fel tudjuk adni .