Simple Plan (CA), Four Year Strong (US), Mallory Knox (UK), Milestones (UK)

2017. június 13.

Budapest Park

Magyarország
1095
Budapest
Soroksári út 60.

Kapunyitás: 16:30

Jegytípus Ár Vásárlás
Super Early birdküzdőtér - érkezési sorrend5.399 FtElfogyott
Early birdküzdőtér - érkezési sorrend5.899 FtElfogyott
Limitált elővétküzdőtér - érkezési sorrend6.899 Ft
Normál árküzdőtér - érkezési sorrend7.899 Ft
egységárMastercard első terasz - érkezési sorrend11.399 Ft
egységárMastercard középső terasz - érkezési sorrend11.399 Ft


Simple Plan (CA), Four Year Strong (US), Mallory Knox (UK), Milestones (UK)

Kanada már jó idege szállítja Európába is a menőbbnél menőbb zenéket – erre egy remek példa a 2000-es évek elején robbanásszerűen betört pop-punk zenekar, a Simple Plan. A csapat nem véletlenül vívta ki magának hamar a közönség szeretetét, hiszen egy egészen egyedi, dallamos pop-ízzel keverték a klasszikus punk energiákat.

A világsiker felé már legelső lemezükkel elindultak, a No Pads, No Helmets….Just Balls című lemez pedig idén lesz 15 éves, így minden adott, hogy az ötösfogat újra turnézni induljon, hogy közönségével együtt ünnepelhesse az évfordulót. Rajongókból pedig akad elég, nem is kevés, hiszen az album a világ számos országában ért el többszörös platinaminősítést, a zenekar élete pedig egycsapásra megváltozott. A srácok tavaly jelentkeztek utoljára albummal, a Taking One for the Team pedig remekül bizonyította, hogy lassan két évtized elteltével is ott van bennük az utánozhatatlan, nyers energia.

Most viszont annak érkezett el az ideje, hogy Pierre Bouvier és csapata felidézze legnagyobb slágereit, mint például az I’m Just A Kid, az I’d Do Anything, az Addicted vagy a Perfect. A különleges turnén a zenekar diszkográfiájának egyik kiemelkedő albumát adja elő, ráadásul elejétől a végéig!

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

• 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében. (www.safeandsound.hu

• 10 éves kor alatt a belépés ingyenes!


Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2017 TIXA