Kedves Diákok, Tanárok, Kollegák, kedves Szülők és mégkedvesebb Szülői munkaközösség,

megint eltelt egy év, és nem csak talán lettünk bölcsebbek és öregebbek is; a 2021 pedig izgalmakban, eredményekben, örömökben és sikerekben kiváltképp bővelkedett!

Szokásunkhoz híven osztálykarácsonyi összejövetelt szervezünk, amivel hivatalosan is megnyitjuk a karácsonyi szünidőt! Ó IÓ CIÓ ÁCIÓ KÁCIÓ AKÁCIÓ VAKÁCIÓ!

Idén olyan jók voltak a gyerekek, a szülői munkaközösség pedig oly adakozó és nagylelkű, hogy két igazán különleges zenekarral ajándékozzuk meg az osztály szorgalmát, kitartását, kimagasló tanulmányi eredményét. Így a 2021-es osztálykarácsonyon fellép a fantasztikus SIKETFAJD és a hihetetlen Újzenekar, egyenesen Budapestről!

Olyan boldogsággal tölt el bennünket ez a rendkívüli koprodukció, hogy az egész iskolát szeretettel látjuk a rendezvényen! Sőt, mi több, kitárjuk osztálytermünk szűkös kapuját, hogy az érdeklődő szülők, nagyszülők, testvérek, és barátok is részesüljenek a karácsonyi csodában!

 

Részletek:

≬ 19.00-tól: érkezés, dekoráció csodálás, eszem-iszom, szörpözgetés, ismerkedés

≬ 19.45-től a SIKETFAJD, majd
≬ 21.00-tól az Újzenekar csap a húrok közé
≬ végezetül pedig kihúzzuk a tombolát!

≬ belépés: 1500 forint a sima jegy, 1800 forint a TOMBOLA jegy
Fődíj: két szerencsés tombolavásárló teljesen egyedi, csak az alkalomra készített, máshol nem beszerezhető, D E D I K Á L T Siketfajd ≬ Újzenekar válogatáskazettát nyerhet! Walkman-eket elő!

https://www.facebook.com/events/612282080015965