According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

A Seven Crossroads Agency, az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: "FUNERAL CARNAGE OVER EUROPE 2024"

A SEXTRASH-t mindig is a blaszfémiával átitatott perverz erotika jellemezte. Elég csak ránézni a lemezborítókra. A brazil veteránok ott voltak Dél-Amerika első igazi extrém metal nagyjai között, mint a Sepultura, Sarcófago, Vulcano, vagy a Holocausto. A legendás brigád először fertőzi be Magyarországot!

Az OUTLAW volt már nálunk 3 éve a Power From Hell társaságában - nem szakítanak a hagyományaikkal, ismét párosban jöttek ezúttal a Sextrash csatlósaiként. Azóta megjelent új lemezük - Reaching Beyond Assiah - továbbra is a változatos black metal evangéliumát hirdeti, hiszen olyan zenekarok közé lehet őket sorolni, mint a Watain, a Deathspell Omega, a Mgła, vagy akár a Misþyrming.

A miskolci epikus black metalt játszó AORNOS tavaly a Halottak napján adta ki negyedik nagylemezét, Pre Divine címen, mely fagyos létsíkok sötét atmoszféráját idézi meg. A hideg dallamok, a nyersebb, agresszív riffek és az éteri szimfóniák tökéletes disszonanciát képeznek.

A 2021-ben stúdióprojektként Mezey Tamás (Ahriman, Fagyhamu) által megálmodott VADON ezen a sötét éjszakán debütál élőben, ugyanis a formációhoz csatlakozott Szabó Tamás (ex-Xenochord), Jaksa Róbert (ex-Ektomorf), Szokán Tibor (Beneath The Void) és Varga Gergő (Harmed, Meristem). Az első EP két éve jelent meg Universe néven, de a zenekar jelenleg is, a kemény sörivás mellett, új anyagon dolgozik. Zenéjükre hatással van például a Kvelertak, vagy a Goatwhore.

⸸⸸⸸

• Sextrash ⛧ black/thrash/death metal
https://www.facebook.com/Sextrashofficial
• Outlaw ⛧ black metal
https://www.facebook.com/OutlawBlackMetal
• Aornos ⛧ epic black metal
https://www.facebook.com/aornosblackmetal
• Vadon ⛧ black n roll
https://www.facebook.com/vadonband

⸸⸸⸸

⛧ 2024. február 22., csütörtök
⛧ Helyszín: Dürer Kert, kisterem (1117, Budapest, Öböl utca 1.)
⛧ Kapunyitás: 19:00