Raveyard pres. Scalameriya
2019. október 4.
Dürer Kert

Lehetne itt egy olyan eseményleírás, ami szuperlatívuszokban ömleng a Raveyard korszakalkotó munkásságáról, előremutató nagyságáról és forradalmi szelleméről, majd eredetieskedő körmondatokban arról győzködhetne mindenkit, hogy október 4-én a Dürer Kertben lesz Budapest egyetlen releváns techno bulija.

De egyrészt senki nem olvassa el az eseményszövegeket, mert többnyire full unalmas, irreleváns és kínosan túlzó közhelyek vannak bennük, másrészt kb. minden lényeges infó rajta van az esemény fejlécén. A jegyekkel kapcsolatban pedig úgyis a szöveg legalján írunk többet, mivel mégsem illik egyből azzal nyitni.

De ha valaki mégis eljutott eddig az olvasásban, mert többet szeretne olvasni az este külföldi fellépőjéről, akkor annak változtatás nélkül, teljes terjedelemben ide tesszük Scalameriya hivatalos biográfiáját:

"A completely normal superhero..."

S ha már itt vagyunk, említsük meg a buli magyar fellépőit is:

Man + Machine
Detective Kelly
Mankind

Róluk amúgy rövidebb szöveget írnánk, ha nem lennénk biztosak a buli vonzerejében. Esetleg bedobnánk melléjük egy-egy fiatalosch, lazán nyegle, de szexi szófordulatot még, hogy borzasztóan trú arcoknak tűnjenek.

De úgy vagyunk vele, hogy Scalameriyat aligha fogja kihagyni bármelyik raver azok közül, akik a lehető legtávolabb akarnak kerülni a heti szinten járatott biztonsági techno pusztítóan unalmas celebjeitől. Szóval tök fölösleges még több betűt ide kalapálni.

A többi releváns infóért meg egyébként is élből ide görget mindenki, hiszen jó lenne tudni, hogy ki mikor kezd, milyen sorrendben, s hogy mennyi lesz a belépő.

De erről majd egy kicsit később.

Graphics: Bernathy Zsiga / SolidStation