Kedves Barátok!

Február 28-án sok szeretettel várunk Benneteket az Online Lemezbemutató Koncertünkre!

Egy csoda, ahogy ez az album elkészült a támogatásotokkal, végtelenül hálásak vagyunk érte! Amint lehetőség nyílik rá, természetesen élőben, “igaziból” is fogunk tartani egy Lemezbemutató koncertet, de addig is kapcsolódjunk ilyen formában!


Jegyek ONLINE csatlakozáshoz:
3.800 Ft


Jegyvásárlást követően emailben küldjük meg a csatlakozáshoz szükséges linket és a tudnivalókat.

Az előadás a koncert után még 3 napig elérhető lesz.

 

A Samsara Boulevard zenéje olyan tapasztalt muzsikusok világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresik az istenivel való kapcsolódást közel 40 hangszer megszólaltatásával! Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, hibáit, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig!

Az öt zenész–énekes sokéves zenei, hangterápiás pályája tapasztalatait felhasználva és beépítve a zene, az emberi hangok és a legősibb hangszerek átrezgető, gyógyító erejét használva repítik el muzsikájuk segítségével a hallgatót belső nyugalmának, vagy éppen extázisának megismerése felé. Különböző hangulatú és témájú koncertjeiken mindenki megtalálja a helyét, legyen szó hagyományos koncertről, meditatív fekvőkoncertről, közösségi dobolásról vagy hangfürdőről!