Kedves Barátaink, nagy örömmel hívunk Benneteket a hagyományos Évindító Mélyrelaxációs Koncertünkre, melyet ez alkalommal online fogunk megtartani! Január 22-én lépjük be együtt tudatunk Gyógyító Erdejébe, hogy elidőzhessünk a lélekemelő, megnyugvást és belső békét sugárzó hangok ölelésében.

Helyszín: Online
Kezdés: 20:00 óra
Jegyek: 3.800 Ft 


Várunk Benneteket szeretettel!


A "Gyógyító Erdő" egy olyan speciális, vezetett, kb. 90 perces mélyrelaxáció, mely során a zenészek gitárral, hangtálakkal gongokkal, szélcsengővel és egyéb autentikus hangszerekkel valamint az emberi hangokkal és mantraénekléssel, felhang és torokénekléssel egy szakrális Erdőn vezetik keresztül a résztvevőket, kollektív-meditatív állapotot előidézve.

Az utazás során olyan mély megéléseket tapasztalhatunk meg, amelyekkel beindíthatjuk öngyógyító folyamatainkat és segítenek rálátni problémáinkra; ebben a lebegésben automatikusan ráébredhetünk a megoldás/feloldásra. Eközben egész testünk töltődik és pihen az ősi hangszerek és mantrák által. - A Magyarországon egyedülálló programot a Samsara Boulevard zenekar fejlesztette ki és vitte át a gyakorlatba, a 20-25 éves egyéni és csoportos jóga, tánc, zeneterápiák vezetési élményeinek tapasztalatai alapján. A zenekar tagjai képzett zenészek, mantra énekesek, hang, mozgás (jóga) terapeuták.

YouTube - www.youtube.com/samsaraboulevard