Újra Samsara Boulevard Mélyrelaxációs Fekvőkoncert Budapesten!

Egy különleges alkalomra hívunk Benneteket, közel két év után most újra Budapesten is fekvőkoncert formájában tartjuk meg a meditatív, relaxációs koncertünket!
Az est a Muditayoga Jóga stúdió szervezésében zajló, három napos Kino MacGregor Ashtanga jóga workshop záró eseménye lesz.

 

A koncert 14 év felettiek részére látogatható.

Helyszín: Hegyvidéki Sportközpont (Városmajori tornaterem), 1122 Budapest, Városmajor u. 29.
Kapunyitás: 18:00 óra
Kezdés: 2020. augusztus 30. vasárnap, 18:30 óra

Jegy: 3.800 Ft
Kedvezményes jegy azoknak, akik részt vesznek a 3 napos Kino MacGregor workshopon: 2.000 Ft

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 


A koncertet tehát lehetőségetek lesz fekve átélni, kérjük, e szerint készülve hozzatok Magatokkal jógamatracot, pokrócot, akár kispárnát. Ha nem szeretnél feküdni, természetesen ülve is csatlakozhatsz, ez esetben kérünk, hozz magaddal ülőpárnát.


Lépjünk be együtt tudatunk Gyógyító Erdejébe, hogy elidőzhessünk a lélekemelő, megnyugvást és belső békét sugárzó hangok ölelésében.
Várunk Benneteket szeretettel!A "Gyógyító Erdő" egy olyan speciális, vezetett, kb. 90 perces mélyrelaxáció, mely során a zenészek gitárral, hangtálakkal gongokkal, szélcsengővel és egyéb autentikus hangszerekkel valamint az emberi hangokkal és mantraénekléssel, felhang és torokénekléssel egy szakrális Erdőn vezetik keresztül a résztvevőket, kollektív-meditatív állapotot előidézve.
Az utazás során olyan mély megéléseket tapasztalhatunk meg, amelyekkel beindíthatjuk öngyógyító folyamatainkat és segítenek rálátni problémáinkra; ebben a lebegésben automatikusan ráébredhetünk a megoldás/feloldásra. Eközben egész testünk töltődik és pihen az ősi hangszerek és mantrák által. - A Magyarországon egyedülálló programot a Samsara Boulevard zenekar fejlesztette ki és vitte át a gyakorlatba, a 20-25 éves egyéni és csoportos jóga, tánc, zeneterápiák vezetési élményeinek tapasztalatai alapján. A zenekar tagjai képzett zenészek, mantra énekesek, hang, mozgás (jóga) terapeuták.