Az előző évek hagyományához híven idén is megszervezzük a három órás, ünnepi nagykoncertünket! Ez alkalommal az ONLINE térben várunk Benneteket szívbéli összekapcsolódásra! 

A Samsara Boulevard Ünnepi Nagykoncert egy igazi lelki rákészülés az ünnepekre, különböző népek és kultúrák mantráival, imáival, amelyeket a zenekar a tőle megszokott, gyönyörű zenei köntösbe öltöztet a közelgő Ünnepekhez méltó módon!

Muzsikájuk igazi Föld körüli utazás és egyben lelki utazás a közös, belső világunkba a középpontunk felé, legyen szó a lassan hömpölygő, meditatív dalaikról vagy akár a pörgősebb, táncosabb zenéikről.

Koncert: December 13. vasárnap 19:00 - 22:00

A műsor a koncertet követően még legalább 1 napon keresztül elérhető lesz, hogy utólag azok is tudjanak csatlakozni, akiknek ez az esti időpont a kijárási korlátozás miatt nehezen megoldható.  

Jegyek ONLINE csatlakozáshoz:
3.800 Ft

Jegyvásárlást követően emailben küldjük meg a csatlakozáshoz szükséges linket és a tudnivalókat. 

Várunk Mindenkit szeretettel!

Az együttes tagjai:
Mihók Anita: gitár, ének, keretdobok, hangtálak
Schrenk Judit Sattwa: ének, keretdobok, hangtálak, nyelves dob, gongok, sansula, koshi
Kovács Sára Dizna: Fuvola, bansuri, indiai furulyák, dizi fuvola, márvány fuvola, török ney, didgeridoo, melodika, tilinkó, kaval, fafuvolák, sámándob, ének
Ölvedi Gábor: ének, tibeti és mongol torokének, darbuka, doholla, indiai tabla, keret dobok (daf, tar, perzsa daf), tapan, cajon, harmonium
Dure: electric pad, darbuka, ének