A Múlt

2018-ban keltettük életre a Rúgd a Bőrt, Nyomd a Gombot névre elkeresztelt rendezvényünket Törökbálinton, nem titkoltan a sport digitális és valós verziójának és fanatikusainak a vegyítése illetve 2 egymástól távol álló területnek a közlelebb hozása céljából. Úgy gondoltuk, hogy a 2 szórakozási forma igenis közel áll egymáshoz és ezt bizonyította az első teltházas rendezvényünk ebben a témában.


Folytatás egy magasabb szinten!

2019-ben szintet lépünk hisz aktív labdarúgó klubbokkal közösen rendezzük meg a rendezvényeket, profi labdarúgó mérkőzések megtekintésének a lehetőségével, olyan helyszíneken ahol a labdarúgáshoz a leginkább profik a körülmények minden látogató és versenyző számára.

Első állomásának a Puskás Akadémia ad otthont június 10-én hétfőn Pünkösdkor, méghozzá a Puskás-Suzuki kupa döntőjének a napján.

Ez által amellett, hogy részt vehetsz egy kispályás labdarúgó bajnokságon csapatoddal és FIFA kupán is lemérheted egyéni skilljeidet, megnézheted az Európa szinten is kiemelkedőnek minősülő, top utánpótlás csapatok részvételével megrendezendő foci torna helyosztó mérkőzéseit és a nap végén a döntőjét is a Pancho Arénában.

Örömhír, hogy most csak a FIFA kupa és Labdarúgó bajnokság nevezéséhez kell jegyet vásárolnod, maga a rendezvény és a Puskás-Suzuki kupa mérkőzései ingyenesen látogathatóak az egész nap folyamán.

De milyen profi U17-es csapatokkal találkozhatsz ezen a napon?


Puskás Akadémia

Honvéd

Real Madrid
Panathinaikosz
Bayern München
CR Flamengo
Hagi Akadémia
NK Osijek

Extra meglepetés, hogy a FIFA kupa döntő a Pancho Aréna nagy kivetítőjén a Puskás-Suzuki kupa félidejében lesz lebonyolítva több tízezer néző szeme láttára!! És még egyéb meglepetésekkel is készülünk....

 

A legfontosabb információk

A rendezvény időpontja: 2019.06.10.
Kapunyitás: 09:30
Programok kezdete: 10:00
A program vége: 20:00
Helyszín: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Sportközpont (Felcsút, Fő u. 176, 8086)


A program


Kispályás labdarúgó bajnokság több korosztályban

FIFA 19 PS4 1v1 kupa

Puskás-Suzuki kupa helyosztói és a döntő

Ügyességi versenyek
Gálamérkőzések
FIFA döntő a stadion óriáskivetítőjén a Puskás-Suzuki kupa döntőjének félidejében

Kiemelt tudnivalók


Kispályás Labdarúgó bajnokság:

A kispályás labdarúgó bajnokságra a csapat jegy megvásárlásával lehet nevezni. A csapatban minimum 5, maximum 7 játékos lehet. Maga a bajnokság 5Vs5-ben műfüves kispályán kézilabda kapura történik, tehát kapus erősen ajánlott a csapatba.
A labdarúgó csapat jegy összesen 10.000 Ft, azaz tartalmazza maximum 7 személy részvételét az eseményen.
Labdarúgó bajnokságra jegyet vásárolt csapatok tagjai automatikusan nevezhetnek a FIFA bajnokságra is és oda nem kell külön jegyet vásárolnia természetesen.
Csapat kísérőinek, szurkolóinak, hozzátartozóinak, edzőjének nem kell jegyet váltani mivel maga a rendezény INGYENES!
A labdarúgó bajnokságra való nevezés csakis elővételben megvásárolt jegy ellenében történhet meg, helyszínen erre nincs lehetőség.
Jegyvásárló csapatokkal felvesszük a kapcsolatot e-mailes formában adategyeztetés céljából és ez alapján alakulnak majd ki a korosztályok és csoportok.


FIFA 19 PS4 kupa:

FIFA jegyet online és a helyszínen is van lehetőség vásárolni! Létszám korlátozott, ezért az online jegyesek egész biztosan tudnak majd játszani, a helyszínen FIFA jegyet vásárolni kívánóknak ezt nem tudjuk garantálni.

A kupa PS4 konzolon fog zajlani normál csapatokkal(helyszínen lehet akár meccsenként is más csapatot választani). Ultimate csapatok nem játszanak!

A kupa során csoport küzdelmekkel indul a nap majd egyenes kiesésben dől el a végső győztes személye.
FIFA döntő a stadion óriáskivetítőjén kerül lejátszása a Puskás-Suzuki kupa döntőjének félidejében
Általános információk:

Helyszínen lesz lehetőség meleg étel vásárlására az egész nap folyamán.

Parkolási lehetőség lesz mindenki számára
A rendezvény egész területén kép- és hangfelvétel készül, amelyen bármely látogató bármikor feltűnhet. Jegy vásárlásával hozzájárulsz az ebben való megjelenéshez.

Kérdésem van, hol tehetem fel?
Ha bármi egyéb információra lenne szükséged, akkor két lehetőséged van:


Tedd fel kérdésedet a Facebook esemény alatt: https://www.facebook.com/events/2274116796007238/
Írj levelet az events@pentamedia.hu címre.