Hogyan alakítsuk rossz szokásainkat jókká?

Időpont: 2016. december 12. hétfő, 18:15 
Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ
Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 13.

„A szokás nagy úr” – szokták mondani. És valóban, hiszen a magunk alakította berögződésekkel, szokásokkal töltjük meg a mindennapjainkat azért, hogy némi tudatosságot, állandóságot vigyünk életünkbe. A szokások látszólag csak úgy jönnek-mennek és változnak körülöttünk, de valójában nagyon is képesek lehetünk őket irányítani.

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amiket szíve szerint elhagyna. De vajon miért nem vagyunk képesek egyszerűen csak megszabadulni tőlük? Miért nehezebb például rászokni a futásra, mint az édességre? Miért olyan nehéz leszokni káros szenvedélyeinkről? Mindez csak kitartás és akaraterő kérdése? 

Egy rutinná vált viselkedés, amikor valamit annyira megszoktunk már, hogy  automatizmussá vált, néha segít, néha viszont gátol. Az akaraterő, a kitartás, az önkontroll és a szokások kialakulásának megismerésével sikeresebbé válik életünk irányítása. 

Előadónk Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus és relaxáció terapeuta a pszichologin.blog.hu önsegítő önismereti blog szerkesztője.

Előadásában beszél az életünket gátló rossz szokásainkról és megtanítja, hogyan alakítsunk ki helyettük jó szokásokat. Az este folyamán megtanulhatunk egy konkrét módszert, amivel könnyebb lesz jó szokásokat kialakítani, és mindenki, aki eljön, segítséget kaphat ahhoz, hogy leküzdje a már meglévő rossz szokásait.

Így a 2017-es újévet tudatosabban kezdhetjük meg, egy év múlva pedig örömmel nézhetünk majd vissza, mennyi mindent meg tudtunk változtatni  - önerőből!  

Belépő: 1490 Ft

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Be Smart Klub ... és kitárul a világ!