A Romano Drom nyári, budapesti koncertjén a belváros szívében fergeteges hangulatot ígér! Táncban, mulatságban nem lesz hiány, de előkerülnek az érzelmesebb, lassabb dalok is. 
A zenekar megőrizve a gyökereit és a tradíciókat mindig képes volt megújulni, oláh zenei ritmusokat kortárs zenei élménnyé emelve játszani.
A zenekar egyedülálló fúziós zenéje – melynek szerzője Kovács Antal zenekarvezető – az évszázados zenei hagyományt vegyíti a katalán rumbával, arab és balkáni pop ritmusokkal, mely megoldások mellett a dob és más hangszerek érdekes harmóniáját társítja a tradicionális hangzással.
A Romano Drom a magyarországi kortárs cigány kultúra egyik legismertebb képviselője. 1999-es alapítása óta a zenekar bejárta a világot Kairótól–New Yorkig, Dél-Koreától Londonig, Pekingtől-Oszlóig. Turnéztak Közel-Keleten és Távol-Keleten, számos sikeres tengerentúli koncertsorozat van a hátuk mögött, s játszottak Európa majd’ minden országában.
Egyedi zenei világuk zajos sikert aratott, s a legkeresettebb cigány kultúrát ápoló, de világzenét játszó zenekarrá tette a Romano Dromot.

Jegyárak
Elővételes: 1000 Ft
Helyszíni: 1300 Ft