Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény, ezúttal ONLINE.

A Momentán Társulat 2003 óta sikerrel játszott előadása, melyet már több mint 1100-szor játszottunk! Nincs megírt szöveg, nincsenek előre kidolgozott poénok, nincsenek beépített nézők. Minden jelenet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik. Elég, ha mondasz egy műfajt, egy helyszínt vagy egy foglalkozást, és máris a színpadon látod viszont.

Egyetlen este alatt járhatsz lakótelepi fürdőszobában és illegális kaszinóban, találkozhatsz irigy kalózokkal és zaklatott HR menedzserekkel, elleshetsz intim hálószobatitkokat és mesteri meggymagozó technikákat, sőt főhősévé válhatsz egy romantikus, improvizált dalnak is.

Kommentelni nem kötelező. De érdemes!

Praktikus információk:
Az előadást ONLINE közvetítjük az Impró színpadáról.

Az aktuális rendelkezések alapján előadásunkat mindenki az otthonából, biztonságos környezetből követheti. Az előadást az Impró színpadán játsszuk, innen streameljük, és igyekszünk mindenkit a lehető legteljesebb élményhez juttatni, így nézőinket bevonjuk az előadások alatti ötletelésbe! :)

Az előadás linkjét a Tixától e-mailben fogod megkapni, az info@tixa.hu e-mailcímről. Ha kérdésed/problémád lenne, keress a Facebookon vagy a szervezes@momentantarsulat.hu címen. De reméljük, minden rendben lesz :)

Az előadás 48 órán belül visszanézhető!

Kérjük, a linket ne küldd tovább harmadik félnek.

Várunk szeretettel online!