VIII. ROCKSTRAND

 

DÁTUM:

2022. július 1-3.

 

HELYSZÍN:

Velence - Drótszamár Kemping (Kemping u. 2.)

 

PROGRAM:

 

2022. július 1. (péntek)

16:00 Hundriver

17:00 RPG

18:00 Fehér Törvény

19:00 Tar Had

20:00 Hunnia

21:00 ROMER  - 20 éves az Itthon vagyunk album

22:10 Oi-KOR

 

2022. július 2. (szombat)

14:00 "Betyárballada" - a Betyársereg igaz története, Sziva Balázs beszélgetése Tyirityán Zsolttal

15:20 "Magyarul énekelünk, egész ország ellenünk" - kerekasztal beszélgetés székely, délvidéki és felvidéki szurkolói csoportokkal

16:50 Kitörés

17:50 Turán

18:50 Nemzeti Front

19:50 Radical Hungary

20:50 ROMER

22:10 ARCHÍVUM

 

JEGYÁRAK:

- hétvégi bérlet elővételben: 9.990 Ft

- napijegyek csak a helyszínen: 5.990 Ft

- hétvégi bérlet a helyszínen 11.900 Ft

- autós parkoló jegy a fesztivál területén belülre: 1990 Ft (korlátozott számban a kemping recepcióján, csak egyszeri behajtásra jogosít!)

 

A hétvégi bérlet és a napijegyek tartalmazzák a strand használatát és a sátorhelyet a kemping teljes területén!

14 éves kor alatt a rendezvény ingyenesen látogatható felnőtt kísérettel!

 

SZÁLLÁSOK:

 

- sátorhely a fesztivál területén (ezek árát a belépőjegy tartalmazza, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik)

- szobák kőházban (4 személyes)

- mobilház  (4+2 személyes, 2 szobás elhelyezési lehetőséggel, beépített főzőlappal és mikrohullámú sütővel, masszázs-zuhanyzóval, ágyneművel, teljes konyhafelszereléssel)

 

Szállásfoglalás és bővebb információ kérés a szállásokkal kapcsolatban a drotszamark@gmail.com email címen, vagy a +36 20/314-5912 telefonszámon lehetséges!

 

A FESZTIVÁL HÁZIRENDJE ÉS FONTOS TUDNIVALÓK:

 

A Rockstrand fesztivál területére való belépés során a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

 

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent meg tesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása következtében keletkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal.

 

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre!

 

A 14 év alatti gyermek ingyen léphet be a fesztivál területére, de csak kísérővel, akinek a napijegyet meg kell váltania.

 

A fesztiválra hétvégi bérlet (érvényes: 2022.07.01., 14:00 – 2022.07.03., 12:00) váltható. Napijeggyel a tárgynap 12:00 óra és másnap 14:00 között tartózkodhatsz a területen.

 

A fesztivál terület szomszédságában, a Drótszamár kempingen belül kiépített saját strand üzemel 600 méteres partszakasszal, amelyet a fesztivál látogatói ingyenesen használhatnak, a strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A strandot ittas személyek nem használhatják.

 

A fesztivál bejárata körül található parkolók ingyenesek. A biztonsági szolgálat gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. A fesztivál területére autóval behajtani csak külön jeggyel lehet, amely korlátozott számban a kemping recepcióján váltható! A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de a motort kikapcsolt állapotában kell betolniuk.

 

A rendezvény területén több büfé, egy önkiszolgáló étterem és étterem is működik.

 

A fesztivál területén elkülönített női és férfi angol wc-k állnak rendelkezésre. A tisztálkodást a kemping férfi és női zuhanyzói biztosítják.

 

Minden résztvevő, aki a fesztiválon készült fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad.

 

A Rockstrand területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

 

Kérjük a talált tárgyakat a kemping recepcióján add le, az elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd!

 

Kérjük fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!