Március 23-án egy egészen különleges, 3 különböző irányt követő estével rukkolunk elő nektek a Rockstars Not Dead Tribute Fesztiválon!

 

Ennek a bulinak az egyik legfontosabb résztvevője a Rockstars Not Dead – 80’s Rock & Glam Metal Show, amelyet röviden így lehetne jellemezni: 

Emlékszel rá?...Te is átélted? Hiányzik? Hallottál róla? Minden vágyad korzózni a Sunset Stripen? Tudni akarod, mi kezdődik úgy, hogy: "Günter, Glieben, Glauhen, Globen"?

Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe, és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!

A több, mint kétórás, intenzív koncerten végre élőben szólalnak meg a legnagyobb alapvetések a "Lázadás Évtizedéből", a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságaitól!

A klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Ratt, a Winger, a Whitesnake, a Poison, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Journey, és és és és...

Repülj velünk a 80-as évekbe!

 

Ezen kívül szintén nagyon fontos résztvevő a Reckless Rosess, akik az EU legtökösebb Guns ’n Roses bandája és Írországtól Dubaig rugdossák ki a klubok, koncerttermek falait. Utolsó budapesti bulijuk az Instantban volt, és azóta is arról beszél a helyi stáb. Náluk nincs mellébeszélés, kecmec, csak a circa ’91-es GNR érzés, tökösen, lazán és hangosan, úgy hogy 3 nap múlva is a Mr. Brownstone-t énekled.

A nagyterem tökéletes ívét az ország egyetlen Ozzy tribute bandája, a 4 Oz adja ki, akik főként  80-as évekbeli, Randy Rhoads korszakos dalokkal állnak ki.

A Dürer középső termében a metal 4 alappilére előtt tisztelegnek a tribute bandák. A Dream Theater progos vizeire visz minket a Majesty, a Manowar harci himnuszai dörögnek a Manomore tolmácsolásában, míg a Judas Priest, azaz a metal istenei előtt áldoz a Judas Best, és végül egy csak Tarja korszakos Nightwish műsorral köszön el tőlünk a Nightquest

A kisterem pedig a hard rock és a heavy metal első korszakába visz minket, olyan előadók dalaival, mint a Thin Lizzy. a Uriah Heep, Dio vagy a Black Sabbath. 

 

Menetrend:

Nagyterem – ’80-as évek terem

19:30 Ozzy Osbourne by 4oZ

21:00 Rockstars Not Dead - 80's Rock & Glam Metal Show

23:50 Guns 'n Roses by Reckless Roses

 

041 – metal terem 

20:00 Dream Theater by Majesty

21:10 Manowar by Manomore

22:20 Judas Priest by Judas Best

23:40 Nightwish by Nightquest

 

KT – ’70-es évek terem

20:30 Thin Lizzy by Lazy Twins

21:30 Uriah Heep by Heep Freedom

22:50 Dio by Heavy And Hell

00:00 Black Sabbath by 4oZ

 

After DJ Killbox (old school metal és hard rock set)

 

Korhatár: 16+

★ ★ ★ ★

Dürer Kert házirend:

http://www.durerkert.com/hazirend