ROCKMARATONT A FA ALÁ!

COVID ide vagy oda, idén is lesz Karácsony! Közkívánatra ismét lehetőségeket van Rockmaratonos termékek vásárlásával támogatni a fesztivált. Történetünkben először csináltunk karácsonyi fesztiválos cuccokat, limitált mennyiségben van lehetőségeket rendelni december 6-ig, így tudjuk garantálni, hogy a megrendelés célba érjen december 24-ig.

FONTOS! A csomag ill. az egyedi termékek ára NEM tartalmazza a belföldi szállítás költségét (GLS futárszolgálat - 1.890 Ft), ezt a Tixa oldalán még magadnak kell kiválasztani, a tételösszesítőnél, a neved és rendelési címed megadását követő oldalon. Személyes átvételre nincs lehetőség!

 

Rockmaraton karácsonyi csomag – 8. 990 Ft

A csomag tartalma:

  - limitált, ünnepi mintás unisex pulóver (XS-5XL méretig elérhető, a pontos mérettáblát megtalálod a fotók között!)

  - pamut maszk

  - hűtőmágnes

Rockmaraton sapka – 3. 990 Ft

Fekete pamut sapka, fehér hímzett Rockmaraton logóval.

Rockmaraton hátizsák – 3. 990 Ft

Vászon, mosható fekete hátizsák, karácsonyi mintával.

Rockmaraton fém bögre – 4. 990 Ft

Gravírozott, Rockmaraton logós fém bögre speciális, karabineres füllel – a következő fesztiválon az övedre is felcsatolhatod!

Rockmaraton gyerek body – 4. 990 Ft

Nem lehet elég korán kezdeni, igaz? Fekete pamut body, karácsonyi mintával (3-23 hónapos korig elérhető, a pontos mérettáblát megtalálod a fotók között!).

Rockmaraton zászló – 4. 990 Ft

Régóta kértétek, így megcsináltuk a zászlót is: totemállatunkkal, a főnix madárral díszitett grafikával, vászon anyagból. 70X110 cm méretben.

 

Köszönjük, ha bármely termék vásárlásával nem csak a szeretteidnek (vagy magadnak) szerzel örömet, hanem a fesztivált is támogatod!