DOS DIAVOLOS - GANXSTA ZOLEE & TAKÁCS VILKÓ - EGYENESEN A MOCSÁRBÓL EXKLUZÍV LEMEZJÁTSZÓ BULI

• 2021. december 29., szerda

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

 

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.

Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolhatjuk a MEN In The Box (Alice in Chains), a Nirvana Tribute, Hollywood Rose (Guns N’ Roses tribute) formációit is.

Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson. 2019-ben indították útjára, a Dos Diavolos akusztikus duót és idén végre elérkezetnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumokat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.

 


Mire számíthattok a lemezjátszó során? Mocskos déli blues-ra két akusztikus gitárral, aligátorokkal, hamisítatlan, gőzölgő mocsári hangulattal. Beszélgetésre, ahol talán kulisszatitkokat is elárulunk a lemezzel kapcsolatban, dedikálásra, közös fotókra és a lemezt is meg tudjátok venni a helyszínen!

"Itt a lápban utat török, egyenesen a mocsárból jövök"

 

 

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:

• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. 

• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.