IMeFeszt - INSTANT MECENATÚRA FESZTIVÁL

TEÁT RUMMAL vs RICSIMICSINÁJJUNK

• 2024. szeptember 15., vasárnap

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)


TEÁT RUMMAL vs RICSIMICSINÁJJUNK


20:00 - Kapunyitás

20:30 - Teát Rummal

21:30 - Ricsimicsinájjunk


A nem csak színészekkel, nem csak színészeknek muzsikáló Teát Rummal ezúttal az IMeFeszten is megmutatja magát, pedig Szegedről jönnek. Ráadásul a Szegedi Nemzeti Színház irányából. Állítólag addiktív dalaikkal függőséget okoznak a közönségnek. Számos alkalommal elnyerték (nem csak) tomboló tini lányok és fiúk ovációját, hiszen mélyek, magasak, viccesek, búsak, komolyan és teljesen komolytalanok.


Károlyi Krisztián - ének, gitár

Koltai-Nagy Balázs - basszusgitár, vokál

Krausz Gergő - gitár, vokál

Vecsei László - billentyű, ének

Vígh István- dobok, rap


A Ricsimicsinájjunk pedig az Apertúra hírhedt zenekara, akik igyekeznek minden hónapban zenélni valahol, ráadásul feldolgozásokat játszanak, annak rendje és módja szerint. Korda Gyuritól a Muse-on keresztül Gigi D’Agostinoig minden van, mi szem-szájnak ingere. A felhőtlen veretés garantált. Ezúttal ráadásul ALLSTARS-gálát hirdetnek, mint fesztiválzáró eseményt, ugyanis életükben először - és talán utoljára, ezt ki tudhassa - meghívták a jó ügy érdekében azokat az előadókat, akiknek dalai rendre felcsendülnek ezeken az őrült estéken. Nem mindenki tud eljönni. Bon Jovi például nem ér rá. De van, aki igen.


A zenekar ezen az estén:


László Dorina - ének, zongora

Pájer Alma Virág - ének, zongora

Papp Leticia - ének

Gellért Dorottya - ének

Viktor Balázs - szólógitár

Formán Bálint - ének, zongora

Mátó Gergő - ének, dobok

Mészáros Martin - ének, basszusgitár

Benkó Bence - ének, gitár

Benkó Barnabás - dobok

Borsányi Dániel - ének

Urbán Richárd - ének


ÉS A STARS:


Bocskor Bíborka, Péterfy Bori, Beck Zoli, Papp Szabi, Lovasi András, Leskovics Gábor, Szűcs Krisztián, Kiss Tibi, Likó Marci és, ahogyan az lenni szokott, ez még bővülhet. Legyen meglepetés.


BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.