IMeFeszt - INSTANT MECENATÚRA FESZTIVÁL

A GRUND vs HARMADIK FIGYELMEZTETÉS

• 2024. szeptember 13., péntek

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)


A GRUND vs HARMADIK FIGYELMEZTETÉS


20:00 - Kapunyitás

20:30 - A GRUND

21:30 - Harmadik Figyelmeztetés


A Grund, azaz a Vígszínház különbejáratú, meglehetősen exkluzív fiúzenekara is tiszteletét teszi az IMeFeszten, méghozzá akusztikus felállásban. A zenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház

121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk számai mellett több, legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából.


A Harmadik Figyelmeztetés, vagyis az ország “legöregebb” színészzenekara idén ünnepelte a 15. születésnapját. Az elmúlt másfél évtizedben a legnagyobb hazai slágerek feldolgozásával örvendeztették meg a közönséget, kezdetben csak a színházak falai közt, később már a legnagyobb fesztiválokon. Be sem kell őket mutatni. De azért megteszzük.


A színészzenekarok ősmamutjának epikus tagjai: László Zsolt, Cserna Antal, Fillár István, Wágner-Puskás Péter, Pethő Gergő, Gémes Antos


BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.