MERTEZ X ROBOT LIVE SPECIAL:

ABIGÉL

Vendég: WAYDOWN

• 2023. május 5., péntek

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

 

ABIGÉL 

A hazai színtér meghatározó grunge rock zenekara, az Abigél budapesti debütálása óta megfordult a legnépszerűbb itthoni klubokban és fesztiválokon. 2023 márciusában zárták első országos turnéjukat a LAZARVS társaságában. Fennállásuk óta 2 EP-t és egy nagylemezt adtak ki, a készülő második magyar nyelvű albumuk előfutáraként pedig ősszel jelent meg ’Lebeg’ c. számuk. Az este szettje a legelső kislemezüktől a még meg nem jelent magyar dalaikon át fog ívelni, így egy igazán különleges és súlyos koncertélményben lesz része a közönségnek.


FACEBOOK ► https://www.facebook.com/abigelmusic
YOUTUBE ► https://www.youtube.com/channel/UCG3IiKa1rKEniEqdeSnisfw
SPOTIFY ► https://open.spotify.com/artist/2zQ1LcbVx8QpfaesI3ObvS
INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/abigelofficial/
WEBSHOP ► https://popshop.hu/1509-abigel

 

WAYDOWN

A grunge/metal színtér egyik legfrissebb produkciója a nemsokára első nagy lemezével jelentkező Waydown.  A zenekar első kislemeze, a ‘Needle in the Eye’ februárban jelent meg, amelyet áprilisban a ‘Burn in Hell’ követett.  A zenekar a lassú és súlyos hangzás mellett a gyorsabb, karcosabb dalokban is otthonosan mozog.

A Robot színpadán lesz a zenekar debütáló fellépése, ahol az első nagylemez dalai is felcsendülnek majd,  garantált élményt nyújtva ezzel a közönségnek. 


FACEBOOK ► https://www.facebook.com/waydown music official/
YOUTUBE ►  https://www.youtube.com/channel/UChg7aVJ7_IkXOhjYqdkzP4g 
SPOTIFY ► https://open.spotify.com/artist/0Gf7TJYtMlr05lSgitZcs9?si=n5lm3woSRdigPSYpNQVAAQ
INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/waydown_official/ 

 

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.