NIRVANA ACOUSTIC BY LUGOSI DANI & TAKÁCS VILKÓ

• 2022. február 24., csütörtök

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.) 

 

A legendás Kurt Cobain idén február 20-án ünnepelné 55. születésnapját. Számunkra nem kérdés, hogy egy családias akusztikus koncert kereti között tisztelgünk munkássága előtt.

A grunge műfaj fő zászlóvivője, a Nirvana 1993 novemberében vette fel az azóta kultikussá lett unplugged albumát New Yorkban. Kurt Cobain saját szerzeményei mellett olyan, a zenekar által nagyra értékelt dalokat is műsorra tűztek, amelyek azóta eggyé váltak a zenekar munkásságával.

Lugosi Dani és Takács Vilkó pár éve indította útjára a Nirvana Acoustic duót, ahol a legendás album dalai mellett olyan tételeket is színpadra vittek a zenekar repertoárjából, amelyek hangulatukban teljes mértékben beleillenek az unplugged koncepciójába.

A koncert után ROBOT Rock - A belváros rock diszkója

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. 

• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.

https://www.facebook.com/events/236133858693509