BORS I MARLA GRANDO I ¡SZIA ANYA!

• 2022. február 4., péntek

• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

 

BORS

A Bors egy alternatív pop-rock trió Budapestről. Magyar nyelven írt 

dalaik a 20-as, 30-as korosztályt foglalkoztató kérdéseket 

feszegetik és többször átnyúlnak a gitárközpontú zenék megszokásain. 

A koncerten a 2021 végén kiadott első nagylemez, a ‘Visszaszív’ dalain kívül korábban megjelent számokat is játszani fognak.

 

 

 

MARLA GRANDO

A Marla Grando 2018-ban alakult, de a tagok már a gimnáziumi évek óta együtt zenélnek. A csapat az első, öt fős felállással két kislemezt készített, majd 2019-től a négy alapító tag alkotja a zenekart. A 2020-as évet új dalok írásával és próbálással töltötték, majd 2021-ben vették fel első nagylemezüket, amely 2022 elején jelenik meg. Októberben tértek vissza a színpadra az A38 hajón. A tagok saját meghatározása szerint a zenekar újragondolt, alternatív popot játszik, változatos hangulatú, magyar nyelvű dalokkal. 

 

 

 

¡SZIA ANYA!

A ¡Szia Anya! egy fiatal, 2018-ban alakult nyíregyházi alternatív, underground rock zenekar. A formáció zenei munkásságának fontos eleme és egyben ismertetőjegye a humor, és a világ dolgaihoz való ironikus hozzáállás. Kizárólag saját, magyar szövegű, helyenként polgárpukkasztó, de esetenként melankolikusabb hangvételű számokat játszanak.

Eddig főként Nyíregyháza és Debrecen környékén találkozhattunk velük, de 2021 őszétől a zenekar bázisa Budapestre került át. Nyár elején egy videóklippel együtt jelent meg a Pajzán gondolatok családi ebédnél kislemez, a nyarat pedig a Fishing on Orfűn zárták.
A szeptemberrel együtt beindultak a budapesti koncertek: teltházas önálló koncert a Lámpásban, vendégzenekarként a Turbinában, Gólyabálokon és kisebb akusztikus koncerteken is bemutatkoztak a srácok.
2022-es tervek között szerepel a mostani lendület fenntartása, a született új dalok felvétele és még több nagy buli.

 

 

 

A koncertek után ROBOT Rock - A belváros rock diszkója

 

 

 

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:

• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. 

• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.