MARLBORO MAN

Vendég: SZÜRETI VESZEDELEM

• 2021. december 11., szombat 
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

 

MARLBORO MAN

A zenekar célja, hogy tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. 

Rövid működésük alatt 6 albumot, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze, legutóbbi lemezük 2021 februárjában elején jelent meg „Zene süketeknek” címmel.

SZÜRETI VESZEDELEM

A 90-es évek egyáltalán nem meghatározó zenekara a Szüreti Veszedelem power duóban gondolja újra egyébként is pocsék dalait.

Dorogi László (dob) és Sziládi István (gitár/ének) Veszedelem alapító tagok kis latinos, balkános kitérő után tértek vissza a rock and rollhoz.

Hitvallásuk: ”minek az a sok hang”

Mottójuk: ”a mi korunkban már megtehetjük”  

 

A koncertek után ROBOT Rock - A belváros rock diszkója!

 

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:

• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. 

• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.