POSTPONED! Original date: 08/09/2020

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a Richie Kotzen | 50 for 50 European Tour 2020 @ Akvárium esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2021.04.11.

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb június 7-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


Az amerikai gitáros-énekes legenda, Richie Kotzen új lemezzel és turnéval ünnepli meg az 50. születésnapját s ennek apropóján Magyarországra is visszatér 2020-ban!  A februárban megjelent ’50 For 50’ című szólóalbum terjedelmében is rendhagyó, ugyanis 50 dal kapott rajta helyet. A lemezt Budapesten koraősszel, egész pontosan szeptember 8-án mutatja be az Akvárium Klubban.
Kotzen azonnal felismerhető, rock, a blues, pop és a jazz stílusból merítő gitárstílusát, már világszerte elismerés övezi,  és a megannyi rajongó mellett a 20 éves karrierjének a rangját  jelzi az is, hogy Fender már két, úgynevezett “signature” modellel is kifejezte megbecsülését Richie Kotzen és zenei tudása iránt.