Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

„A reziliencia nemcsak az a képesség, hogy megbirkózzunk az élet nehézségeivel és a változásokkal, hanem művészet is, melynek során kapcsolatba lépünk adottságainkkal, jövőképünkkel, és mindazzal, ami megfűszerezi mindennapjainkat.” (Liselotte Baeijaert)

Ha nőként több szerepben állsz helyt, akkor ez az egyik szuperképességed. A 3 mini workshopon ennek az edzésével foglalkozunk.

A workshop időpontjai:

június 15. 18.00-19.30

július 5. 18.00-19.30

július 15. 18.00-19.30

Programtartó: Lapu Klára Wingwave stresszmenedzsment coach

A találkozókon személyes történetek, jó példák, működő tippek megosztása történik, támogató, ítéletmentes közegben.

- 1. alkalom: Leltárt készítünk a reziliencát kitevő képességeitekről, megvizsgáljuk, melyek működnek a leginkább, és elhatározhatod, hogy melyeket akarod fejleszteni.
- 2. alkalom: A reziliens életfelfogásról beszélgetünk jó példák felidézésével, és tippeket gyűjtünk arra, hogy miként tudjuk fenntartani a bizakodást kihívó helyzetekben.
- 3. alkalom: Azokat a szokásokat vesszük számba, amikkel edzeni lehet a mindennapi rezilienciánkat.
A sorozat végére mindenki összeállíthat egy Reziliencia stratégiát nehéz napokra, és találhat legalább egy személyes támogatót.

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 3 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 16 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Legyél bárhol, csatlakozz hozzánk élőben, online!

Formáljuk együtt a Kört!