Kalandos utazás a 80-as évek ételei körül, mely során sok mindenre fény derül.

*  Lehet-e ping -pongozni a kaszinótojással és mersz-e enni a hortobágyi palacsintából?

* Megkóstolunk egy nagyon aktuális kirántott húst, a kijevi jércemellet, míg a zöldségkedvelőkkel megnézzük, mit lehet kihozni egy lecsóból.

 Végül egy télifagyival zárjuk a sort, mert mi történik, ha ehető a krém, ami benne van.

Szeptember 09-én, péteken  (14.00-18.00 óra között) gyertek velünk újra élményfőző workshopra!

Az ételeket – készítésük közben – meghintjük egy kis varázsporral: mi lett volna, ha ezek a fogások nem egy szocialista gazdasági rendszer gasztrokultúrájában alakulnak ki?!

Mindeközben a kor zenéi szólnak és izgalmas csipegetnivalókkal készülünk…és ha VBK-t nem is tudunk adni, egy jó fröccsöt szívesen keverünk nektek.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy az ételeket veletek együtt főzzük, így mindegyiket otthon is el tudjátok majd készíteni! Az est végén mi más marad, mint az, hogy meg is kóstoljuk majd a retro fogásokat.

Érkezéskor a kor kedvenc hideg előételeivel várunk:

Házi csirkemájas krém
Kolbászkrém
Kőrözött
Parenyica
Házi sajtostallér
Majonézes hússaláta

…valamint egy jó házi limonádéra is vendégeink vagytok!

Létszám: legfeljebb 30 fő

A program ára vacsorával alkoholmentes italokkal és egy pohár fröccsel:  13 500 Ft/fő

Az ár tartalmazza a főzőprogram során feltálalt hideg falatok és a közösen elkészített főételekből álló menüsor árát, valamint a workshopon való részvételt is.

A program helyszíne: Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyház Csokonai u 5/c.

https://katlantoni.hu/retro-vagy-nem-retro/

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.