RETRO DISCO SHOW 2024 - 40 ÉVES AZ ITALO DISCO

Egy különleges show Budapesten a 80-as évek nemzetközi disco sztárjainak fellépésével!


Élőben a színpadon egymás után; GIANNI DURANTE - KEN LASZLO - FRED VENTURA - MIKO MiSSION & ANGELA MOY'


Akik emlékeznek a jó pár éve a Petőfi Csarnokban rendezett Retro Disco Show-ra, sejthetik, hogy mire számíthatnak ezen a rendezvényen is: három nemzetközi 80's disco sztár lép fel, akik közül kettő soha nem volt színpadon még Magyarországon.


A "nagyok előtt" a milliós megtekintésekkel büszkélkedhető new italo disco előadó Gianni Durante kezdi az estét, akinek "My Heart is on Fire" című dala vilgágszerte népszerű a disco rajongók körében, nemrég egy film betétdalaként is szerepelt. E nagy slágere mellett pár, tipikus 80's disco hangzású dalával indítja be az estét. 


A három nemzetközi, és az italo disco műfajában nagyon sokat alkotó, ma már kultikusnak számító előadó közül elsőként Fred Ventura lép fel, aki szerzőként és előadóként a mai napig aktív és ismert a disco rajongók körében. Slágerei: The Years, Lost in Paris, Night & Day, Heartbeat, Wind of Change stb. Most először látható majd fellépés keretében Magyarországon!


Fredet régi jó barátja, Ken Laszlo követi a színpadon, aki pont 10 évvel ezelőtt lépett fel elsőként Hargittay Gábor meghívására Budapesten, a Remix Disco-ban. Ken Laszlo kedvessége, közvetlensége és persze sokak által ismert európai rádió,- és klubslágerei miatt nagyon közkedvelt nálunk is. A Hey Hey Guy, Tonight, Glasses Man, Don't Cry vagy épp a 1.2.3.4.5.6.7.8. slágerei mellett talán számíthatunk tőle valami egyedi meglepetés dalra is a bulin.


Ken Laszlo-t Don Miko azaz Miko Mission követi Angela Moy' vokálosa kíséretében. Miko Mission ritkán vállal fellépést, most először látható majd a régióban, itt, ezen a bulin, és élőben adja elő szinte valamennyi slágerét; a Master Blaster óta generációk által is ismert How Old Are You? mellett a The World is You, Two For Love, One Step To heaven, Toc Toc Toc-on kívül az új italo korszakból is várhatóan lesznek felvételek( "Let it be Love" ), de Miko más előadók számára alkotott slágerekből is mutat be párat; I Love My Radio (Taffy slágere), illetve "Around My Dream" amely Silver Pozzoli által lett ismert 1985-ben.


Az este levezetésképp kis 80's disco várja Hargittay Gáborral "az igazán megszállottakat" – egészen 1:00 óráig.


összegezve:

- több, mint 3 órás igazi 80's disco este sztárokkal, baráti környezetben és hangulatban

- színvonalas hely, magas minőségű hang és fénytechnikával

- a fellépések után 30 perc dedikálási és fotózási lehetőség a művészekkel (amely hasonló rendezvényeken csak "VIP" szinten, igen magas áron érhető el)

- a bisztró részen leülés, pihenés lehetséges illetve terasz áll rendelkezésre dohányzásra/levegőzésre, könnyű megközelítéssel

- ruhatár biztosított


Figyelem! Korlátozott hely áll rendelkezésre erre a speciális, a 80's disco műfaját és annak rajongóit, sztárjait fókuszba emelő italo disco estére Budapesten az UP Rendezvénytéren! Jegyek csak a készlet erejéig elérhetőek! 


Várunk minden 80's disco rajongót egy újabb remélhetőleg felejthetetlen élménnyel! :)