Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

Emberi életünk egy apró rezzenés a világmindenségnek, számunkra lehetőség önmagunk teljességének megélésére. valahány év megadatik, ezt jól-rosszul eltöltjük, van, hogy büszkék vagyunk tetteinkre, van, hogy kissé szégyenkezünk miattuk, születünk, tanulunk, szeretünk, alkotunk, fáradunk, meghalunk, … Ennyi lenne?

Az elmúlt év valami mást hozott, olyat, amit a ma élők nem tapasztaltak ezelőtt. Vajon miben változtunk? A végesség túl közel került. Hogyan küzdünk meg ennek a jelenvalóságával? Hol és hogy telnek napjaink? Kivel és mivel töltjük „jól-rosszul” az időnket? Hogyan alakulnak/alakultak a kapcsolataink? Hogyan szeretnénk alakítani? Milyen belső és külső erőforrásokkal rendelkezünk mindehhez?

Magunktól és egymás történeteiből épülhetünk, tanulhatunk. a restart-on a fenti témákkal foglalkozunk.

A négy alkalom az életünkben bekövetkezett változásokról, a környezeti és kapcsolati térképünkről és a változtatáshoz rendelkezésünkre álló saját belső és külső erőforrásainkról szól. A virtuális találkozásainkon lesznek nagycsoportos, kiscsoportos és egyéni munkaformák is. 

A workshop időpontjai:

június 15. 18.00-19.30

június 22. 16.30-18.00

június 29. 16.30-18.00

július 8. 16.30-18.00

A nagycsoportban egy-egy modell vagy gondolkodási keret megosztására lesz módunk, ami alapján kiscsoportokban beszélgethettek, reflektálhattok majd, s emellett lesznek egyéni átgondolások is. Az effajta munkaforma hatékonyan támogatja, hogy többszempontból ráláss egy-egy szám odra fontos és releváns témára.

A kicsoportos beszélgetések haszna az előbbieken túl, hogy egymást fogjátok támogatni adott struktúrák segítségével visszajelzéseket kaphatsz másoktól találhatsz megoldásokat arra, amiben változtatni akarsz mások történeteiből is tanulhatsz. Végső soron felkészülhetsz a további mindennapokra.

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 4 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 24 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Legyél bárhol, csatlakozz hozzánk élőben, online!

Formáljuk együtt a Kört!